Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! "Operaţiunea Mbappe". Ofertă concretă pentru PSG: clubul-surpriză intrat în cursa pentru starul francez

BOMBĂ! "Operaţiunea Mbappe". Ofertă concretă pentru PSG: clubul-surpriză intrat în cursa pentru starul francez
Comentarii

Joan Laporta vrea să o transforme pe Barcelona într-o adevărată forţă, aşa cum a făcut la începutul anilor 2000, astfel că plănuieşte o mutare stelară pe Camp Nou. Kylian Mbappe (22 de ani) e dorit pe Camp Nou, iar Laporta a testat deja "pista" şi le-a propus omologilor de la PSG un schimb. E gata să-l trimită pe Antoine Griezmann (29 de ani) la Paris pentru a pune mâna pe starul care le calcă pe urme lui Messi şi Ronaldo.

BOMBĂ! "Operaţiunea Mbappe". Joan Laporta oferă un "greu" de la Barcelona la schimb cu starul francez de la PSG

"Operaţiunea Mbappe" e asul de mâneca lui Joan Laporta, favoritul la câştigarea alegerile prezidenţiale de la FC Barcelona, care au loc azi, duminică, 7 martie. Presa din Spania a aflat despre planurile pe care le are avocatul catalan pentru aducerea lui Kylian Mbappe la FC Barcelona. Concret, e gata să-l trimită pe Antoine Griezmann la schimb, la Paris, pentru a obţine semnătura starului considerat de mulţi urmaşul lui Cristiano Ronaldo şi Leo Messi.

Transferul lui Mbappe e o "armă" cu care Joan Laporta vrea să-l conving pe Messi să rămână la FC Barcelona pentru încă mulţi ani, chiar dacă în iunie îi expriă actualul contract de pe Camp Nou. Un proiect sportiv ambiţios care să aducă trofee pe Camp Nou e ceea ce-şi doreşte Messi pentru a rămâne, iar Laporta vrea să-i satisfacă această dorinţă argentinianului, cel mai important fotbalist din istoria clubului blaugrana.

Mai mult, se pare că Ronald Koeman şi-a dat deja acordul ca Antoine Griezmann să plece de la FC Barcelona, după ce prestaţiile francezului nu l-au convins pe antrenorul olandez. Totuşi, Laporta va avea concurenţă acerbă pentru tranferul lui Mbappe. Real Madrid sau Liverpool sunt şi ele interesate de aducerea "wonderkid-ului" francez, care a uimit lumea fotbalului în ultimii ani.



Barcelona a plătit 120 de milioane de euro pentru transferul lui Antoine Griezmann, în 2019, echivalentul clauzei de reziliere a contractului francezului cu Atletico Madrid.

Afla mai multe despre: mabppeofertabarcelonatransferjoan laporta 

viewscnt
Articole similare