Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Paris Saint-Germain a făcut anunţul oficial despre Neymar: "Discuţiile sunt avansate". Ce se întâmplă cu brazilianul

BOMBĂ! Paris Saint-Germain a făcut anunţul oficial despre Neymar: "Discuţiile sunt avansate". Ce se întâmplă cu brazilianul
Comentarii

Paris Saint-Germain se află în discuţii avansate pentru transferul atacantului brazilian Neymar la un alt club, a anunţat directorul sportiv al campioanei Franţei, Leonardo.

"Discuţiile sunt mai avansate decât înainte, dar nu există încă un acord. Vom vedea ce se va întâmpla. Fiecare vrea să-şi cunoască viitorul", a declarat directorul sportiv al clubului Paris Saint-Germain, Leonardo, citat de Marca.

Neymar, OUT din lotul lui PSG

Neymar Junior la Real Madrid nu mai pare un vis atât de imposibil pentru fanii madrileni. Fotbalistul brazilian nu va juca duminică pentru PSG.

Este detaliul prin care MARCA, ziarul de casă al madrilenilor, anunţă că tratativele sunt tot mai aproape de a se încheia pozitiv pentru Los Blancos.  Campioana Franţei joacă duminică în Ligue 1 contra celor de la Nimes pe Parc de Princes, iar atacantul brazilian se pare că nu va face parte din lotul parizienilor.

Ney aşteaptă ca transferul său în Spania să se perfecteze. Ar prefera să meargă la Barcelona, pentru că îşi doreşte să joace din nou alături de Messi, dar ştie că Real Madrid este mult mai aproape de transferul său.

Din acest motiv, starul brazilian nu a făcut nicio declaraţie prin care ar putea lăsa să se înţeleagă că preferă să revină pe Camp Nou, un detaliu pe care oficialii catalani, se spune că i l-ar fi cerut pentru a facilita mutarea. În altă ordine de idei, PSG preferă de asemenea să-l vândă pe brazilian la Real Madrid. Relaţiile dintre PSG şi gruparea blanco sunt mult mai apropiate decât cele dintre campioana Franţei şi FC Barcelona.

Galacticii vor să ofere 100 de milioane de euro şi pun pe masa francezilor o listă de jucători, pe care vor să îi dea la schimb: Gareth Bale, Keylor Navas, Mariano şi James Rodriguez. Cotidianul catalan Sport scrie despre superoferta făcută brazilianului de preşedintele Florentino Pérez: un contract pe cinci sezoane şi un salariu anual de 40 de milioane de euro

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare