Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ pe Old Trafford! Manchester United şi-a ales antrenorul pentru sezonul viitor. Anunţul momentului în Anglia

BOMBĂ pe Old Trafford! Manchester United şi-a ales antrenorul pentru sezonul viitor. Anunţul momentului în Angliagalerie foto
Comentarii

Manchester United l-a demis pe Jose Mourinho şi l-a numit în funcţia de antrenor interimar pe Ole Gunnar Solskjaer.

Ceea ce trebuia să fie un simplu interimat se poate transforma însă într-o nouă eră pe Old Trafford. Daily Mail scrie că norvegianul i-a convins pe oficialii ”diavolilor”, iar Ed Woodward l-a trecut în capul listei pentru sezonul viitor.

Conducătorul lui United este convins că Mauricio Pochettino este greu de mişcat de la Tottenham şi crede că Zidane ar avea nevoie de o perioadă de adaptare pe Old Trafford.

Ajutat şi de rezultatele excelente din ultima vreme, Ole Gunnar Solskjaer ar fi devenit acum favorit pentru a prelua funcţia de manager pe Old Trafford şi din sezonul viitor.

10 meciuri are până acum Solskjaer la Man United şi nu mai puţin de 9 victorii. Norvegianul nu a pierdut niciun meci de când a fost instalat ca anternor interimar, iar formaţia sa a regăsit gustul fotbalului spectacol. Sub comanda lui Ole, Man United are 25 de goluri marcate şi numai 7 primite. 

Afla mai multe despre: ole gunnar solskjaer 

viewscnt
Articole similare