Experiențe împreună.
You are here:

BOMBĂ pe piaţa transferurilor anunţată de L'Equipe. Un club uriaş l-a vrut pe Ianis Hagi, dar n-a avut bani să-l cumpere

BOMBĂ pe piaţa transferurilor anunţată de L'Equipe. Un club uriaş l-a vrut pe Ianis Hagi, dar n-a avut bani să-l cumpere
Comentarii

Olympique Marseille a dorit foarte mult transferul lui Ianis Hagi, de la FC Viitorul, însă L'Equipe notează că n-a avut bani pentru a-l aduce pe mijlocaşul de 20 de ani în această vară.

Marseille are probleme financiare şi trebuie să vândă jucători înainte de a putea transfera alţi fotbalişti. Francezii erau bine poziţionaţi în "lupta" pentru semnătura lui Hagi, dar au trebuit să cedeze din cauză de "fonduri insuficiente".

Astfel, Hagi a ajuns la Genk, care a plătit, potrivit presei sportive, opt milioane de euro pentru internaţionalul român de tineret.

KRC Genk, a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, achiziţionarea lui Ianis Hagi de la FC Viitorul, jucătorul semând un contract valabil până în 2024. Conform informaţiilor apărute în presă, campioana Belgiei ar fi plătit 8 milioane de euro pentru transferul lui Ianis.

Mijlocaşul de 20 de ani este internaţional de seniori, pentru prima reprezentativă evoluând deja în patru partide.

În ultimii doi ani, Ianis Hagi a fost cel mai prolific jucător de la Viitorul, pentru care a marcat 16 goluri şi a oferit 11 pase decisive în Liga I. În perioada februarie 2018 - 30 iunie 2019, mijlocaşul a reuşit 24 goluri şi 14 pase decisive în toate competiţiile (Liga I, Europa League, Naţionala U21, Cupa României) şi a fost desemnat doi ani la rând cel mai bun jucător din play-off-ul campionatului. În ultimul sezon, Ianis a câştigat, cu FC Viitorul, Cupa şi Supercupa României.

viewscnt
Articole similare