Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Barcelona are acceptul fotbalistului pentru a veni lângă Messi. Oferta iniţială: 300 de milioane de euro

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Barcelona are acceptul fotbalistului pentru a veni lângă Messi. Oferta iniţială: 300 de milioane de euro
Comentarii

Conducerea lui PSG l-a pus pe lista de transferuri pe Neymar, care a dezamăgit în tricoul campioanei Franţei. O posibilă plecare ar putea avea loc în iarnă, dar anumite aspecte trebuie puse la punct pentru ca despărţirea să aibă loc.

PSG şi brazilianul trebuie să se mai suporte cel puţin până în perioada de transferuri din iarnă. Francezii sunt conştienţi că Neymar va forţa o nouă plecare, dar aceasta se va produce doar în anumite condiţii financiare avantajoase. 

PSG a plătit clauza de reziliere a lui Neymar, în valoare de 222 de milioane de euro, în 2017, iar, în această vară, catalanii au refuzat pretenţiile echipei din Paris, în privinţa unei reveniri, din cauza preţului prea mare cerut. 

După ce în vară patronul lui PSG a încercat să obţină 300 de milioane de euro în schimbul lui Neymar, se pare că acum a coborât suma de transfer. Conform Marca, o posibilă ofertă a Barcelonei, în valoare de 180 de milioane de euro, ar putea fi acceptată de omul cu banii de de la PSG. 

Neymar vrea în continuare să se întoarcă la Barcelona

Conform informaţiilor presei din Catalonia, Neymar n-a renunţat la visul său de a reveni pe Camp Nou. Odată cu deschiderea unei noi ferestre de transferuri, brazilianul va încerca din nou să o forţeze pe PSG să-l vândă la FC Barcelona. De asemena, Eric Abidal, director sportivl al catalanilor, a spus că Neymar este în continuare o opţiune de transfer pentru Barcelona. ”Este un jucător de top. Are filosofia Barcelonei. Joacă la un nivel foarte înalt. Neymar va rămâne întotdeauna o opţiune pentru Barcelona. Rămâne de văzut în viitor. Dacă va continua la acest nivel, pentru că este un sezon foarte lung, nu spun că va fi prima opţiune, însă, cu siguranţă, este o opţiune”, a spunea Abidal în urmă cu o lună.

Afla mai multe despre: lionel messineymarbarcelonatransfer neymar 

viewscnt
Articole similare