Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ pe piaţa transferurilor. Becali, aproape de o nouă lovitură la FCSB. Un club uriaş din Europa a pus banii pe masă pentru Coman

BOMBĂ pe piaţa transferurilor. Becali, aproape de o nouă lovitură la FCSB. Un club uriaş din Europa a pus banii pe masă pentru Coman

FCSB

Comentarii

FCSB nu traversează cea mai fericită perioadă din era lui Gigi Becali. Deşi sezonul abia a început, vicecampioana României suferă enorm în toate compartimentele, însă patronul roş-albaştrilor a promis transferuri pe bandă rulantă şi schimbări masive la echipă în următoarele zile.

Cel mai stânjenitor moment din actualul sezon a avut loc în meciul cu FC Botoşani, pierdut de FCSB, scor 0-2. Fără fundaş stânga după plecarea lui Junior Morais şi după accidentările lui Momcilovic şi Alexandru Stan, Bogdan Andone a cerut urgent un transfer. Becali a încercat să-i facă pe plac, însă Florin Ştefan, de la Sepsi, şi Bradley de Nooijer, de la FC Viitorul, n-au ajuns din diferite motive la vicecampioana României.

Astfel, în partida din campionat cu FC Botoşani, Andone l-a trimis pe postul de fundaş stânga pe Diogo Salomao. Evident că evoluţia mijlocaşului portughez n-a fost cea mai bună, astfel că Bălaşa a preluat sarcinile în stânga defensivei. Nici fundaşul central n-a avut parte de un meci bun şi a fost înlocuit după doar 50 de minute petrecute în teren.

Imediat după înfrângerea suferită în faţa moldovenilor, Gigi Becali a răbufnit şi a anunţat transferuri în această săptămână. Pe primul l-a făcut deja. Ionuţ Panţîru a fost adus de la Poli Iaşi, pe postul de fundaş stânga, în schimbul sumei de 200 de mii de euro.

Acum, pentru vicecampioana României urmează câteva mutări importante şi în partea ofensivă, iar Becali a anunţat că nu va mai pleca niciun jucător până când FCSB nu va fi sigură de calificarea în grupele Europa League. Astfel, nume importante precum Dennis Man, Florinel Coman sau Florin Tănase vor rămâne sub comanda lui Bogdan Andone cel puţin până la finalul lunii august.

Becali a refuzat o ofertă uriaşă. FCSB, aproape de a rămâne fără vedeta echipei

De altfel, Gigi Becali a avut ocazia de a renunţa la Florinel Coman. Înainte ca mijlocaşul roş-albaştrilor să impresioneze la Campionatul European de tineret, unde România a ajuns până în semifinalele competiţiei, patronul celor de la FCSB a primit o ofertă uriaşă pentru Liga I. Conform fanatik.ro, Sporting Lisabona a oferit 8 milioane de euro în schimbul mijlocaşului de 21 de ani.

"Nu ştiu nimic de Galatsaray, ştiu de altcineva. Coman a primit ieri de la cineva o ofertă din Portugalia, de 8 milioane. şi am spus că nu-l dau. Am spus că Man, Moruţan, Coman nu vorbim despre ei decât de la 30-40 de milioane în sus" , declara atunci Becali.

Becali nici n-a vrut să audă de o sumă atât de mică pentru jucătorul său şi a refuzat din start oferta portughezilor. În cazul în care s-ar fi realizat transferul, Florinel Coman ar fi intrat direct în TOP 3 al celor mai mai scumpi jucători vânduţi în istoria Ligii I, după Nicolae Stanciu şi Vlad Chiricheş.

  • 3.5 milioane de euro este cota lui Florinel Coman pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauacomanbecali 

viewscnt
Articole similare