Experiențe împreună.
You are here:

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Becali dă cea mai mare lovitură din istorie la FCSB. Un nou club uriaş, ofertă fabuloasă pentru Dennis Man

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Becali dă cea mai mare lovitură din istorie la FCSB. Un nou club uriaş, ofertă fabuloasă pentru Dennis Man

FCSB

Comentarii

FCSB are cei mai râvniţi tineri jucători din Liga I, iar Gigi Becali se pregăteşte din nou să dea o lovitură importantă pe piaţa transferurilor.

Gigi Becali este cel mai fericit patron din Liga I în acest moment. FCSB a vândut de fiecare dată foarte bine în fotbalul internaţional, iar acum patronul roş-albaştrilor se pregăteşte pentru o nouă lovitură importantă pe piaţa transferurilor.

Deşi pandemia de coronavirus a oprit sportul în toată lumea, Gigi Becali pare să nu aibă de suferit din această cauză. Ce-i drept, latifundiarul din Pipera a fost nevoit să renunţe la câteva milioane de euro din sumele pe care le cerea în schimbul jucătorilor săi, însă vestea bună este că echipe importante din fotbalul mondial se luptă pentru a obţine semnăturile lui Florinel Coman sau Dennis Man.

În iarna acestui an, Gigi Becali declara că nu va renunţa la cei doi tineri jucători de la FCSB fără o ofertă de 20 de milioane de euro pentru fiecare, însă pandemia de coronavirus l-a forţat pe patronul vicecampioanei României să dea curs unor sume de bani mai mici.

Becali pregăteşte marele transfer. Dennis Man pleacă de la FCSB la un club uriaş din Europa

Dacă, pentru Florinel Coman, americanii de la Orlando City oferă 10 milioane de euro, aşa cum a recunoscut chiar Ioan Becali, în exclusivitate la Telekom Sport, pentru semnătura lui Dennis Man este bătaie mare.

Prima care şi-a manifestat interesul pentru mijlocaşul de 21 de ani a fost Fenerbahce. Anul trecut, turcii au negociat cu Gigi Becali, însă cele două părţi n-au căzut de comun acord. La începutul acestui an, Dennis Man a fost urmărit cu mare atenţie de scouterii lui Feyenoord, care au fost convinşi de evoluţiile fotbalistului de la FCSB.

De altfel, la jumătatea lunii martie, Dennis Man şi Anamaria Prodan s-au întâlnit, la Bucureşti, cu Steven Aptroot, oficial în departamentul de scouting şi recrutări de la Feyenoord Rotterdam. Ulterior, clubul batav a şi revenit cu oferta: 7 milioane de euro, sumă care nu este tocmai pe placul lui Gigi Becali.

Tocmai pe placul patronului de la FCSB, la finalul săptămânii trecute, Atalanta, echipă calificată în sferturile Ligii Campionilor, a pus pe masă 10 milioane de euro pentru transferul lui Dennis Man. Echipa din Bergamo se pregăteşte să primească cel puţin 30 de milioane de euro în schimbul starului Ilicic, astfel că şefii clubului au de unde plăti cele 10 milioane de euro pentru aducerea mijlocaşului roş-albaştrilor.

Inclusiv jurnaliştii de la voetbalzone.nl scriu că Atalanta este mare favorită să câştige lupta cu Feyenoord pentru transferul lui Dennis Man, însă, în cursă a intrat un nou club extrem de puternic din fotbalul european. Conform fanatik.com.tr, şefii lui Fenerbahce au revenit asupra deciziei şi au reluat negocierile pentru Dennis Man. Astfel, turcii sunt dispuşi şi ei să ofere suma de 10 milioane de euro pentru aducerea mijlocaşului de la FCSB.

În aceste condiţii, Gigi Becali trebuie să ia o decizie în perioada imediat următoare, apoi şi Dennis Man să decidă la ce club va dori să evolueze în sezonul următor.

  • 9,7 milioane de euro a plătit Anderlecht pentru Nicolae Stanciu, care este cel mai scump jucător vândut în istoria Ligii I
  • 5,5 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 7 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Dennis Man în cele 24 de meciuri jucate pentru FCSB în acest sezon

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe