Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ pe piaţa transferurilor. Becali dă marea lovitură şi îl face pe Coman cel mai scump jucător din istoria FCSB. Ofertă fabuloasă

BOMBĂ pe piaţa transferurilor. Becali dă marea lovitură şi îl face pe Coman cel mai scump jucător din istoria FCSB. Ofertă fabuloasă

FCSB

Comentarii

FCSB are unii dintre cei mai talentaţi tineri jucători din Liga I, iar Gigi Becali se pregăteşte pentru o nouă lovitură pe piaţa transferurilor.

Florinel Coman, Dennis Man sau Olimpiu Moruţan sunt jucătorii pe care Gigi Becali speră să-i vândă pe sume uriaşe de bani. Momentan, singurele oferte concrete au venit pentru Florinel Coman, mijlocaşul de 21 de ani fiind dorit de echipe puternice din fotbalul mondial.

Deşi s-a zvonit că Sheffield United, din Premier League, şi Olympique Marseille, din Ligue 1, sunt interesate de achiziţia lui Florinel Coman, până la urmă, oferta uriaşă despre care s-a vorbit în presă a venit de la Orlando City, echipă care, în sezonul trecut, s-a zbătut în subsolul clasamentului din MLS. Inclusiv pe site-ul oficial al campionatului nord-american de fotbal a fost confirmat interesul oficialilor lui Orlando City pentru Florinel Coman.

Becali dă marea lovitură. Florinel Coman, aproape de plecarea de la FCSB

"Ieri am primit ofertă oficială pentru Coman de 7 milioane jumătate şi impresarului ar trebui să-i plătesc 1.5 milioane de euro. 9 milioane pe 50% din Coman! Nici nu m-a interesat, e de la un club din America. Am spus că Florinel Coman nu trebuie să plece în America. Pe 100% sunt 18 milioane. Nu-l dau cu 18 milioane, îl dau cu 20 de milioane. Stai puţin. Acum e important ca şi Rădoi să facă ce e bine pentru fotbal. Dacă îl iei şi îl pui pe bancă la naţională, mai bine se duce la U21 şi joacă acolo. Coman mai are timp, are 21 de ani",  a declarat finanţatorul FCSB pentru Pro X. 

În vârstă de 21 de ani, Florinel Coman trece printr-o formă senzaţională. Totul a început la Campionatul European de Tineret, din vara trecută, unde a fost printre cei mai buni jucători ai României U21, alături de care a ajuns până în semifinale. Apoi, odată cu începerea sezonului în Liga 1, Florinel Coman şi-a pus imediat amprenta şi este în acest moment cel mai bun marcator din Liga 1.

Deşi nu joacă atacant, Florinel Coman este pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Liga 1, cu 11 reuşite, peste Gabi Iancu (10 goluri) şi Denis Alibec (9 goluri). În plus, are şi 9 assist-uri în Liga 1. Practic, Florinel Coman a contribuit la 20 dintre cele 35 de goluri înscrise de FCSB în Liga 1.

Şi cota pe transfermarkt.com i-a crescut. În acest moment, Florinel Coman este cotat la 5,5 milioane de euro, faţă de 3,5 milioane de euro - cât valora la începutul sezonului. Florinel Coman şi Dennis Man sunt cel mai bine cotaţi jucători de la FCSB.

Afla mai multe despre: comanfcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare