Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ pe piaţa transferurilor. CFR Cluj i-a dat marea lovitură lui Becali şi i-a furat jucătorul FCSB-ului. Mutare de ULTIMĂ ORĂ

BOMBĂ pe piaţa transferurilor. CFR Cluj i-a dat marea lovitură lui Becali şi i-a furat jucătorul FCSB-ului. Mutare de ULTIMĂ ORĂgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se pregăteşte pentru cel de-al cincilea titlu consecutiv în Liga I, iar oficialii ardelenilor lucrează intens pentru a-i aduce lui Dan Petrescu cei mai buni jucători din primul eşalon.

CFR Cluj este extrem de activă pe piaţa de mercato. Campioana României a bifat deja transferul lui Marko Dugandzic, care a revenit în Liga I, după aventura din Rusia, unde a fost legitimat la Sochi, şi i-a prelungit şi contractul lui Andrei Burcă, unul dintre cei mai buni jucători din lotul lui Dan Petrescu.

În plus, oficialii CFR-ului au rezolvat deja un prim transfer pentru sezonul următor. Intrat în ultimele şase luni de contract, mijlocaşul brazilian Roger a semnat cu ardelenii şi urmează să se alăture campioanei României la finalul actualului sezon, când îşi va încheia înţelegerea cu UTA.

BOMBĂ pe piaţa transferurilor. CFR Cluj i-a dat marea lovitură lui Becali şi i-a furat jucătorul FCSB-ului. Mutare de ULTIMĂ ORĂ

Aceeaşi reţetă o încearcă acum CFR Cluj cu un alt jucător străin care a impresionat în Liga I. Conform sport.ro, Hervin Ongenda este pregătit să accepte oferta venită din partea campioanei României, unde poate ajunge tot în vara acestui an, la fel ca Roger, când îşi va încheia contractul cu FC Botoşani.

Mijlocaşul francez are şi o ofertă greu de refuzat din Arabia Saudită, unde ar urma să încaseze un salariu lunar de zece ori mai mare decât cel pe care îl are acum în Liga I, însă Ongenda este interesat de performanţa sportivă, astfel că vrea să rămână în fotbalul european şi în stagiunea următoare.

În ultimele două sezoane, Gigi Becali l-a dorit insistent pe Ongenda şi a oferit chiar şi suma de 400 de mii de euro pentru mijlocaş, însă fotbalistul francez a refuzat să meargă la FCSB şi a preferat să rămână la FC Botoşani, iar acum este în negocieri avansate pentru a ajunge liber de contract la CFR Cluj.

Hervin Ongenda a fost legitimat la PSG din 2010 până în 2017. În actuala stagiune, mijlocaşul francez are 3 goluri şi 4 pase decisive în cele 20 de meciuri jucate pentru FC Botoşani în actualul sezon al Ligii I.

  • Ongenda are două titluri de campion în Ligue 1, trei Supercupe, o Cupă a Ligii şi o Cupă a Franţei, toate câştigate cu PSG
  • 1,1 milioane de euro valorează Hervin Ongenda, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare