Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bombă pe piaţa transferurilor din România! Gabi Tamaş a semnat cu o echipă de tradiţie şi a fost prezentat ca un adevărat superstar | VIDEO

Bombă pe piaţa transferurilor din România! Gabi Tamaş a semnat cu o echipă de tradiţie şi a fost prezentat ca un adevărat superstar | VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

Gabriel Tamaş (36 de ani) a semnat cu Universitatea Cluj. Liber de contract după despărţirea de Astra, fundaşul central a ales să meargă să joace în Liga 2, în ciuda faptului că a fost dorit şi de echipe precum U Craiova, Rapid sau Dinamo.

Gabriel Tamaş a semnat un contract valabil pe un sezon cu Universitatea Cluj, club la care va îmbrăca tricoul cu numărul 30.

Fundaşul central a avut parte de o prezentare de senzaţie, aşa cum se poate vedea în videoclipul de mai jos. 

Tamaş a semnat cu „U” Cluj

„Şepcile roşii” reprezintă al 16-lea club din cariera lui Gabi Tamaş. În România, fundaşul central a mai evoluat pentru Astra Giurgiu, Dinamo, FCSB, CFR Cluj, FC Braşov şi Tractorul Braşov. În străinătate, internaţionalul român are în CV echipele Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, Doncaster Rovers, Watford, Cardiff şi Hapoel Haifa. 

Opţiunea lui Tamaş de a merge să joace în Liga 2 a surprins pe toată lumea având în vedere că în această vară a negociat cu Dinamo şi a mai fost şi pe lista altor echipe mari din România, U Craiova şi Rapid. În sezonul 2019-2020, echipa pregătită de Adrian Falub a terminat pe locul 14 în eşalonul secund. 

În continuare eligibil pentru echipa naţională, Tamaş are 59 de selecţii şi patru goluri sub „tricolor”. 

Afla mai multe despre: tamasu clujtransfer 

viewscnt
Articole similare