Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bombă pe piaţa transferurilor! Edinson Cavani vine în La Liga şi se bate la titlu. Anturajul atacantului a recunoscut discuţiile. La ce echipă ajunge

Bombă pe piaţa transferurilor! Edinson Cavani vine în La Liga şi se bate la titlu. Anturajul atacantului a recunoscut discuţiile. La ce echipă ajunge

PSG

Comentarii

Edinson Cavani are şanse mari să plece de la Paris Saint Germain la Atletico Madrid. Transferul se poate perfecta în vară.

Conform AS, anturajul atacantului din Uruguay a recunoscut că Atletico Madrid a luat legătura cu PSG pentru a negocia o posibilă mutare. Sursa citată notează că Atletico Madrid îl poate transfera în urma unei sume de transfer în această iarnă, ori ar putea aştepta până în vară, pentru a-l aduce liber de contract. 

”Ne-au căutat de multe ori de acolo (n.r Atletico Madrid). Sunt foarte interesaţi de Edi, dar cred că abia din vară se poate. Există interes, dar nu am discutat încă despre bani. Atletico este un club foarte mare şi o opţiune foarte bună pentru Cavani, pe care îl încântă foarte tare să joace atât în Spania, cât şi sub comanda lui Simeone. Campionatul spaniol este unul dintre cele mai puternice din lume, dacă nu chiar cel mai puternic. În plus limba este un mare avantaj. Pe de altă parte, Atletico nu este singurul club interesat de serviciile sale, deci vom vedea” a mărturisit un apropiat al fotbalistului uruguayan pentru cotidianul madrilen AS.

Cavani a ajuns la PSG în 2013, cumpărat fiind de la Napoli pentru 64,5 milioane de euro. Chiar dacă de-a lungul timpului i-a avut colegi în atac pe Ibrahimovic, Neymar sau Mbappe, Cavani s-a dovedit a fi cel mai constant atacant al parizienilor şi a intrat în istoria clubului, fiind cel mai bun marcator din istorie cu 194 de goluri. Ultimele două reuşite au venit chiar în acest debut de sezon din Ligue 1. 

Afla mai multe despre: edinson cavani 

viewscnt
Articole similare