Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ pe piaţa transferurilor. FC Barcelona face prima mutare spectaculoasă a iernii şi aduce un jucător de la Manchester City

BOMBĂ pe piaţa transferurilor. FC Barcelona face prima mutare spectaculoasă a iernii şi aduce un jucător de la Manchester Citygalerie foto
Comentarii

Deşi au trecut trei ani de la plecarea lui Dani Alves, FC Barcelona încă n-a reuşit să-şi găsească un fundaş dreapta pe măsura brazilianului.

Nelson Semedo şi Sergi Roberto sunt cei doi jucători utilizaţi pe postul de fundaş dreapta de Ernesto Valverde în acest sezon. Cum niciuna dintre cele două soluţii nu se ridică la nivelul aşteptărilor, oficialii catalanilor caută acum un fundaş dreapta care să o ajute pe FC Barcelona să câştige din nou Liga Campionilor.

Astfel, conform presei din Spania, şefii catalanilor au demarat deja negocierile cu oficialii lui Manchester City pentru transferul lui Joao Cancelo. Venit în vara acestui an la campioana Angliei, fundaşul dreapta portughez nu se regăseşte sub comanda lui Pep Guardiola, iar în pauză de iarnă a primit acceptul managerului spaniol de a se transfera la altă echipă.

  • 65 de milioane de euro a plătit Manchester City pentru transferul lui Cancelo, de la Juventus Torino
  • 55 de milioane de euro este cota lui Cancelo pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: manchester city 

viewscnt
Articole similare