Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Haaland pleacă de la Dortmund şi va semna cu un GIGANT! Tătăl său SURPRINS la negocieri

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Haaland pleacă de la Dortmund şi va semna cu un GIGANT! Tătăl său SURPRINS la negocieri
Comentarii

Presa spaniolă scrie că Real Madrid l-a trecut pe lista de priorităţi pe Haaland, atacantul care impersionează la Borussia Dortmund.

Ibericii susţin că Real Madrid este din ce în ce mai aproape de transferul lui Erling Haaland, atacantul care a cucerit Europa în ultimele luni. Deşi abia transferat în iarnă de Borussia Dortmund, vârful norvegian este la un pas să schimbe din nou echipa, susţin spaniolii.

Tatăl lui Haaland în negocieri cu Real Madrid. Transferul pe care îl aşteaptă toţi fanii blanco

Conform presei din Spania, tatăl atacantului Borussiei Dortmund ar fi discutat deja cu oficialii Realului despre posibilitatea ca atacantul norvegian să joace în campionatul spaniol.

”Ne-au legat până acum de peste 100 de echipe, dar este clar că pentru Erling, campionatul spaniol este unul foarte bun, mai ales că acolo sunt echipe foarte mari. Nu ştiu dacă va ajunge să joace în Spania, dar ceea ce trebuie să se întâmple se va întâmpla” a comentat tatăl fotbalistului în presa din Norvegia.

Surse apropiate clubului madrilen au confirmat că Florentino Perez este foarte interesat de transferul lui Haaland de la Borussia Dortmund. Mai mult, tatăl fotbalistului ar fi fost surprins deja la o întrevedere cu Jose Angel Sanchez, mâna dreaptă a lui Florentino Perez. O explică în detaliu jurnalistul Fernando Rodrigo, care adaugă totuşi că transferul lui Haaland depinde de două condiţii. Prima dintre ele: mutarea s-ar putea produce abia în iarna viitoare. A doua: decizia este în mâna antrenorul Zinedine Zidane, care se ştie că îl place enorm pe Karim Benzema, atacantul său preferat.

Fernando Rodrigo notează că suma de transfer pe care va trebui să o achite Real Madrid este de doar 75 de milioane de euro în condiţiile în care mutarea s-ar produce abia în vara viitoare. 

Afla mai multe despre: haalandreal madrid 

viewscnt
Articole similare