Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Ionuţ Negoiţă dă marea lovitură. Un club uriaş din Europa, ofertă de ultimă oră pentru un jucător de la Dinamo

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Ionuţ Negoiţă dă marea lovitură. Un club uriaş din Europa, ofertă de ultimă oră pentru un jucător de la Dinamo
Comentarii

Dinamo a trecut peste startul dezamăgitor pe care l-a avut în play-out şi şi-a luat revanşa în faţa Academicii Clinceni. La jumătatea acestei săptămâni, "câinii" s-au impus cu 1-0 şi s-au calificat în semifinalele Cupei României.

Cu şanse importante de a cuceri Cupa României, Dinamo îşi poate salva sezonul, un sezon în care a ratat din nou calificarea în play-off. În ciuda rezultatelor dezamăgitoare, jucătorii echipei din Ştefan cel Mare încă prezintă interes pentru echipe importante din Europa.

Iar derby-ul cu FCSB, câştigat de Dinamo cu 2-1, a fost prilejul perfect pentru scouteri să-i vadă la treabă într-un meci dificil pe tinerii fotbalişti ai lui Duşan Uhrin. Dacă Florinel Coman i-a impresionat pe reprezentanţii celor de la AS Roma (DETALII AICI), Ricardo Grigore a demonstrat şi el că este pregătit pentru un transfer în străinătate.

Negoiţă, aproape de marea lovitură. Dinamo îl poate pierde pe Grigore

Conform presei din Italia, fundaşul central de 20 de ani le-a atras atenţia scouterilor Sampdoriei. Indiferent dacă echipa va rămâne sau nu în prima ligă din Italia, oficialii clubului sunt pregătiţi pentru transferul lui Ricardo Grigore. În acest moment, Sampdoria este pe locul 17 în Serie A şi are un singur punct peste prima echipă aflată sub linia roşie a retrogradării, chiar marea rivală din oraş, Genoa.

Crescut la juniorii lui Dinamo, Ricardo Grigore a devenit jucător de bază în acest sezon în echipa "câinilor". Fundaşul central a evoluat în 14 partide, în toate competiţiile, a marcat trei goluri şi a oferit tot atâtea pase decisive. Mai mult, Grigore a debutat şi pentru echipa naţională de tineret, unde are deja două prezenţe.

  • 450 de mii de euro este cota lui Ricardo Grigore, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dinamonegoita 

viewscnt
Articole similare