Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Karim Benzema la PSG, într-o tripletă de vis în atacul francezilor! Anunţul momentului

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Karim Benzema la PSG, într-o tripletă de vis în atacul francezilor! Anunţul momentului

PSG

Comentarii

Karim Benzema (32 de ani) este dorit de şefii de la PSG pentru a suplini plecarea lui Edinson Cavani, uruguayanul care se află la final de contract cu formaţia de pe Parc des Princes şi va pleca liber în vară.

PSG vrea să aducă în capitala Franţei cât mai mulţi fotbalişti francezi, iar Karim Benzema e una dintre ţinte. Preşedintele Nasser Al-Khelaifi este cel care îl doreşte pe atacantul golgheter al lui Real Madrid, acesta visând la un trio excelent în atac, Mbappe, Benzema, Griezmann, scrie Foot Mercato, citat de Sport. Conform sursei citate, Benzema a fost de mai multe ori să se transfere la campionii Franţei.

Recent, Karim Benzema s-a despărţit de agentul său "de o viaţă", Karim Djaziri, şi mai are contract cu Real Madrid până în 2022, când a avea 34 de ani. Al-Khelaifi îl vrea pe Benzema, deşi parizienii au varianta Mauro Icardi în curte, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă, dar acesta este considerat ca "planul B".

De-a lungul anilor, mai ales după plecarea lui Zinedine Zidane din vara lui 2018, preşedintele Realului, Florentino Perez, a încercat de mai multe ori să scape de atacantul francez. În cele din urmă, acesta a rămas la Madrid şi e unul dintre cei mai vechi fotbalişti din lotul formaţiei de pe "Santiago Bernabeu".



Karim Benzema a fost transferat de Real Madrid de la Olympique Lyon în 2009, iar de atunci a strâns 501 meciuri, 241 de goluri şi 133 de assisturi la Real Madrid. În ceea ce priveşte palmaresul, Benzema a câştigat patru Ligi ale Campionilor, două titluri de campion, două Cupe ale Regelui şi două Supercupe ale Spaniei.

Afla mai multe despre: karim benzemapsgtransfer 

viewscnt
Articole similare