Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ pe piaţa transferurilor. Lovitură istorică dată de Becali. FCSB îl vinde pe Coman pe o sumă uriaşă în plină criză de coronavirus

BOMBĂ pe piaţa transferurilor. Lovitură istorică dată de Becali. FCSB îl vinde pe Coman pe o sumă uriaşă în plină criză de coronavirus

FCSB

Comentarii

FCSB are în lot cei mai talentaţi tineri jucători din Liga I, iar Gigi Becali se pregăteşte pentru o nouă vară incendiară pe piaţa transferurilor.

FCSB s-a obişnuit deja cu gândul că, în fiecare pauză de vară, vinde jucători pe sume importante de bani pentru fotbalul românesc. Aşa speră Gigi Becali că se va întâmpla şi în următoarele luni. Florinel Coman, Dennis Man şi Florin Tănase sunt jucătorii în schimbul cărora patronul roş-albaştrilor speră să primească sume uriaşe de bani, aşa cum s-a întâmplat în trecut cu Nicolae Stanciu, Vlad Chiricheş sau Florin Gardoş.

Însă, spre deosebire de ultimele sezoane, pauza de vară din acest an pare să-i dea planurile peste cap lui Gigi Becali. Sportul mondial traversează o criză cum nu s-a mai întâmplat până acum, iar echipele de fotbal au de suferit enorm în această perioadă. Pentru a supravieţui, multe cluburi le-au cerut jucătorilor să renunţe la salarii sau alţi patroni le-au impus chiar fotbaliştilor să accepte înjumătăţirea salariilor. Chiar asta a făcut Gigi Becali.

FCSB pregăteşte transferul lui Coman. Ofertă uriaşă primită de Gigi Becali

Evident, în aceste momente dificile, sumele de transferuri vor fi mult mai mici, iar salariile primite de jucători nu se vor putea compara cu cele acordate în sezoanele trecute. Deşi patronul roş-albaştrilor a declarat, în nenumărate rânduri, că se va despărţi de Florinel Coman sau de Dennis Man doar în schimbul unor sume de 20 de milioane de euro, acum, Becali ar accepta şi 10 milioane de euro.

Sumă pe care Sheffield United se pare că este dispusă să o ofere pentru Florinel Coman. Presa din Anglia notează că discuţiile dintre oficialii nou promovatei din Premier League şi Becali sunt în toi, însă totul depinde şi de pandemia de coronavirus. Marea Britanie este extrem de afectată, iar fotbalul din Anglia nu se ştie când va reveni, astfel că Sheffield United nu se grăbeşte cu efectuarea transferului.

În urma informaţiilor apărute în presa din Marea Britanie, casele de pariuri au vrut să profite de moment şi au pus la bătaie cote pentru viitorul transfer al lui Florinel Coman. Conform bookmakerilor, cele mai mari şanse sunt ca mijlocaşul să rămână la FCSB şi pentru startul sezonului următor.

Apoi, cu cote destul de interesante, Florinel Coman este văzut în Premier League, la Sheffield United, echipa care a pregătit cele 10 milioane de euro, sau la West Ham United, club care, momentan, se zbate în zona roşie a clasamentului din campionatul Angliei. Cum în actuala stagiune s-a vorbit şi despre interesul celor de la AS Roma sau de la Manchester City, au fost acordate cote şi pentru un eventual transfer al mijlocaşului de 21 de ani la unul dintre cele două cluburi uriaşe.

Cote pariuri sportive pentru transferul lui Florinel Coman în vară:

  • FCSB - 1.25
  • Sheffield United - 5.00
  • West Ham United - 5.00
  • AS Roma - 7.00
  • Manchester City - 15.00

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecaliflorinel coman 

viewscnt
Articole similare