Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bombă pe piaţa transferurilor. Man bate recordul lui Stanciu şi devine cel mai scump jucător vândut de FCSB. Unde îl vinde Becali

Bombă pe piaţa transferurilor. Man bate recordul lui Stanciu şi devine cel mai scump jucător vândut de FCSB. Unde îl vinde Becali

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să treacă peste o nouă perioadă de transferuri fără să-şi vândă unul dintre cei mai buni jucători. Deşi s-a zvonit în presa internaţională că este urmărit de echipe precum Manchester United, Fenerbahce sau Tottenham, Dennis Man a rămas, până la urmă, la vicecampioana României.

Presa din Italia scrie că Napoli, PSG şi Manchester United se luptă pentru transferul lui Hirving Lozano. Mijlocaşul ofensiv mexican are parte de un sezon excelent, iar până acum a marcat 15 goluri în campionat în cele 24 de meciuri jucate pentru PSV.

Astfel, olandezii cer 50 de milioane de euro în schimbul lui Lozano. În aceste condiţii, PSV a început deja să-i caute un înlocuitor mexicanului. Conform jurnaliştilor italieni, pe lista olandezilor se află şi Dennis Man. Jucătorul care acum se află în Suedia alături de naţionala României ar putea ajunge din vară în Eredivisie, pentru că oferta pregătită de PSV ar fi chiar şi pe placul lui Gigi Becali.

10 milioane de euro este suma pe care olandezii au pregătit-o pentru Dennis Man. În acest sezon, mijlocaşul a marcat şapte goluri în 25 de meciuri jucate pentru FCSB în Liga I.

  • 3,5 milioane de euro este cota lui Man, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • Stanciu deţine recordul de transfer de la FCSB, după ce a fost vândut cu 9,7 milioane de euro la Anderlecht

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua,  

viewscnt
Articole similare