Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ pe piaţa transferurilor. Nici măcar banii lui Becali nu pot face faţă. Doi granzi din Europa îl vor de urgenţă pe fotbalistul dorit de FCSB

BOMBĂ pe piaţa transferurilor. Nici măcar banii lui Becali nu pot face faţă. Doi granzi din Europa îl vor de urgenţă pe fotbalistul dorit de FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB n-a mai câştigat titlul în Liga I din 2015, iar acum Gigi Becali vrea să-şi întărească lotul pentru sezonul următor, astfel încât roş-albaştrii să cucerească fără probleme campionatul.

Din 2015 n-a mai luat titul FCSB în Liga I. Antrenorul echipei era atunci Constantin Gâlcă, însă finalul de sezon, în ciuda celor trei trofee cucerite la roş-albaştri, i-a fost fatal. Gigi Becali a hotărât că este momentul potrivit pentru o schimbare, iar pe banca celor de la FCSB a venit Mirel Rădoi. Actualul selecţioner al naţionalei României n-a reuşit să impresioneze si a părăsit echipa după doar cinci luni.

Au urmat Laurenţiu Reghecampf, Nicolae Dică sau Mihai Teja, însă nici cei trei n-au reuşit să câştige lupta la titlu, iar FCSB a cedat, rând pe rând, în faţa Astrei, a Viitorului sau a CFR-ului. În momentul de faţă, cu opt etape rămase până la finalul sezonului, vicecampioana României este la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Becali nu poate ţine pasul. Jucătorul dorit de FCSB, aproape de un transfer uriaş

În cazul în care va rata din nou titlul în Liga I, Gigi Becali nu concepe ca echipa sa să piardă lupta pentru supremaţie şi în stagiunea următoare, astfel că a început deja negocierile pentru a-i întări lotul lui Bogdan Argeş Vintilă. Deşi mai are contract până în vara anului 2021 cu FCSB, Bogdan Planic va pleca, cel mai probabil, în lunile următoare de la vicecampioana României.

Fundaşul sârb a intrat în conflict cu Gigi Becali, după ce a refuzat prelungirea contractului, apoi n-a acceptat nici înjumătăţirea salariului pentru următoarele şase luni, astfel că agentul lui Planic discută deja cu echipe din Europa pentru un transfer. Becali este dispus să renunţe uşor la fundaşul sârb, care este dorit de Fenerbahce sau de FC Ural, iar acum i-a găsit deja înlocuitorul perfect lui Planic.

Andrei Chindriş este fotbalistul pe care Gigi Becali îl vede stâlpul apărării la FCSB, iar ultima oferta făcută către FC Botoşani a fost de 400 de mii de euro. Marea problemă pentru patronul roş-albaştrilor este că două cluburi uriaşe din Europa l-au urmărit cu mare atenţie în acest sezon pe Chindriş şi vor să-l transfere în vara acestui an.

Conform presei din Spania, Valencia insistă pentru transferul fundaşului central de 21 de ani. Un mare atu pentru Chindriş este faptul că a copilărit în Huesca şi cunoaşte foarte bine limba spaniolă, astfel că nu va avea mari probleme de adapatare. Pe acest lucru mizează şi Valencia, care îl doreşte foarte mult în centrul apărării, lângă Mouctar Diakhabi, Ezequiel Garay sau Eliaquim Mangala.

În plus, o altă forţă a Europei, Salzburg, este şi ea interesată de aducerea lui Andrei Chindriş, jucător în schimbul căruia Valeriu Iftime aşteaptă suma de un milion de euro.
 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare