Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ pe piaţa transferurilor. Real Madrid dă marea lovitură şi plăteşte o sumă colosală pentru un star din Premier League

BOMBĂ pe piaţa transferurilor. Real Madrid dă marea lovitură şi plăteşte o sumă colosală pentru un star din Premier League

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid are parte de un start de sezon sub aşteptări, iar Florentino Perez nu vrea să lase lucrurile la voia întâmplării.

Astfel, preşedintele Realului a pregătit două oferte fabuloase pentru doi jucători aflaţi în mare formă în momentul de faţă. Primul dintre ei este Raheem Sterling. Starul lui Manchester City are un start de sezon excelent şi a marcat deja 6 goluri în cele 6 meciuri jucate pentru echipa pregătită de Pep Guardiola în Premier League şi în Supercupa Angliei.

Real Madrid pregăşte lovitura pe piaţa transferurilor

În plus, la echipa naţională, Sterling a marcat 6 goluri în cele 4 meciuri jucate în preliminariile pentru Campionatul European din 2020. Cifrele excelente din ultimul an pe care le-a avut mijlocaşul l-au determinat pe Florentino Perez să investească serios pentru aducerea englezului pe Santiago Bernabeu. Conform presei din Anglia, Real Madrid a pregătit o ofertă de 160 de milioane de euro pentru Sterling.

  • Sterling este cotat la 140 de milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: real madridmanchester citysterling 

viewscnt
Articole similare