Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Real şi Barcelona au uitat de coronavirus şi se luptă pentru un transfer uriaş. Suma fabuloasă pusă la bătaie de cele două cluburi

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Real şi Barcelona au uitat de coronavirus şi se luptă pentru un transfer uriaş. Suma fabuloasă pusă la bătaie de cele două cluburi

Real Madrid

Comentarii

Campionatul Spaniei a luat o pauză, aşa cum s-a întâmplat cu toate celelalte competiţii din sportul mondial, totul din cauza pandemiei de coronavirus.

Real Madrid şi FC Barcelona nu mai dispută meciuri în această perioadă, însă oficialii celor două cluburi nu stau degeaba şi au început să pregătească transferurile din perioada de mercato din vara acestui an.

Cele două mari rivale şi-au conceput deja lista cu jucătorii pe care vor să-i transfere pentru sezonul următor, iar, conform presei din Spania, Real Madrid şi FC Barcelona au început lupta pentru semnătura unui fotbalist de la Inter.

Real Madrid şi FC Barcelona se luptă pentru transferul unui jucător de la Inter

Lautaro Martinez a marcat 16 goluri şi a oferit 4 pase decisive în cele 31 de meciuri jucate pentru echipa pregătită de Antonio Conte în acest sezon, iar evoluţiile bune avute în tricoul lui Inter au făcut ca atacantul argentinian să intre în vederile scouterilor echipelor FC Barcelona şi Real Madrid.

Jurnaliştii spanioli scriu că oficialii lui Inter ar fi de acord să renunţe la argentinianul de 22 de ani în schimbul sumei de 100 de milioane de euro, iar acum totul depinde de Lautaro Martinez, acesta fiind nevoit să aleagă între cele două cluburi uriaşe din fotbalul european.

  • 80 de milioane de euro este cota lui Lautaro Martinez pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: real madridfc barcelona 

viewscnt
Articole similare