Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ pe San Siro! Un antrenor de TOP în negocieri pentru a prelua AC Milan! ”Diavolii” vor să-l facă ”noul Alex Ferguson”

BOMBĂ pe San Siro! Un antrenor de TOP în negocieri pentru a prelua AC Milan! ”Diavolii” vor să-l facă ”noul Alex Ferguson”

AC Milan

Comentarii

Conform cotidianului La Gazzetta dello Sport, AC Milan vrea să-l aducă pe banca tehnică pe Massimiliano Allegri, fost antrenor pe San Siro între 2010 şi 2014.

Massimiliano Allegri ar fi alesul lui AC Milan pentru a prelua noul proiect din sezonul viitor. Italianul a mai antrenat AC Milan în perioada 2010 - 2014, iar acum ar fi ademenit de fosta sa echipă cu o primisiune clar: ”Noul Alex Ferguson din fotbalul italian”. Cel puţin aşa scrie Gazzetta dello Sport că încearcă milanezii să-l convingă pe Allegri să revină la echipă.

În plus, AC Milan îi promite lui Allegri libertate de decizie în confecţionarea lotului, ceea ce nu a mai avut niciun alt antrenor în actualul proiect.

Întrebat când revine în fotbal, Max Allegri a răspuns simplu, la finalul lunii decembrie: "Anul viitor". Pe banca milanezilor, Allegri a stat vreme de 179 de meciuri şi a câştigat 92 dintre ele. Şi-a trecut în palmares Supercupa Italiei în 2011 şi titlul în Serie A în 2010-2011. Ulterior, Allegri a cucerit 5 titluri în Serie A cu Juventus şi a disputat două finale de UEFA Champions League.

Afla mai multe despre: max allegrimilan 

viewscnt
Articole similare