Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ | Piţurcă a recunoscut că se gândeşte să se implice la Steaua: ”E vorba despre milioane de euro!” Proiectul senzaţional pe care-l are

BOMBĂ | Piţurcă a recunoscut că se gândeşte să se implice la Steaua: ”E vorba despre milioane de euro!” Proiectul senzaţional pe care-l are

Fotbal intern

Comentarii

Victor Piţurcă a recunoscut că a fost contactat şi i s-a propus să se implice la Steaua şi spune că este un proiect la care se gândeşte serios, dar numai în anumite condiţii.

Steaua a ratat din nou promovarea în Liga a 3-a, după ce a fost învinsă cu 1-0 de Carmen, un eşec care a zguduit clubul. Marius Lăcătuş şi-a dat deja demisia, dar în conducerea Stelei ar putea apărea o schimbare importantă. ProSport a scris zilele trecute că Steaua l-a ofertat pe Victor Piţurcă, care ar urma să coordoneze toată activitate.

Invitat în platoul Telekom Sport, Piţurcă a recunoscut discuţiile, spune că are un proiect în care vrea să construiască o super academie, dar totul depinde de ce garanţii va primi din partea celor care deţin şi conduc clubul:

”Am înţeles că cel mai mare salariu al unui jucător (Steaua) era de 3.500 de lei. Aş prefera să nu vorbesc, pentru că au fost colegii mei, fraţii mei acolo. Din păcate, au trecut doi ani şi nu au reuşit să promoveze în liga a treia şi îmi e foarte greu să vorbesc. Acesta a fost şi motivul pentru care nu prea m-am dus la meciuri, să se interpreteze într-un fel, să deranjez pe cineva.

Eu le-am atras atenţia din primul an că Rapidul e foarte periculos şi că au nevoie de jucători. Ei au zis că au echipă, că nu e problemă. Al doilea an, la fel când m-am văzut cu el. Bă băieţi, vedeţi că mi-e frică. Luaţi şi voi, faceţi şi voi.



Lăcă şi-a dat demisia, el trebuie să rămână în cadrul clubului şi trebuie clubul să o ia de la început acum. Ce cred eu e că nu s-a făcut un proiect, nu s-a făcut o strategie corectă la club.

Toată lumea a crezut că ”domne, e Steaua, avem suporteri în spate, e liga a patra, nu e problemă”. Iată că nu e aşa simplu, nu e aşa uşor. Steaua, dacă vrea să renască, primul şi primul lucru trebuie o academie de fotbal, una dintre cele mai puternice nu din România. De ce? Pentru că se poate face. Şi nu din banii statului. Se poate face acest lucru. Au deja o bază, se face stadionul mare. Dar trebuie mult mai mult acolo.

(Aţi fost contactat de cei de la CSA?) Da, am fost contactat. O să mă văd în zilele următoare. Nu se pune problema să vin ca antrenor, nu o să îmi permit să antrenez acum în liga a patra, în liga a treia. Sunt destui copii care pot face lucrul acesta, o pot lua de la zero. Voi avea o discuţie, să vedem ce se doreşte, ce se vrea. Ştiţi că eu sunt foarte pretenţios şi trebuie foarte multe lucruri puse la punct, scrise. Steaua trebuie să vină acolo unde îi este locul. M-am gândit zilele acestea numai la lucrul acesta, pentru că nu e simplu, nu e uşor acum la o muncă titanică.

Trebuie infrastructură pentru academie, infrastructură, e vorba de milioane de euro. Aici pot fi atrase şi fonduri. Dacă e Steaua, mă gândesc. Deschis sunt. Chiar dacă nu o să merg, o să fiu deschis şi o să ajut cum pot. Dacă ar fi să mă înham eu la treabă, trebuie să am garanţii. 38,47 Nu trebuie să stăm numai în Ministerul Apărării. Eu nu văd lucrurile aşa.

Trebuie să lucrezi profesionist aici, fiindcă ştim foarte bine că nici nu ai voie să promovezi. E foarte atractivă. Steaua e cel mai mare brand. Anii aceia în care noi am avut acele rezultate nu au rămas aşa. O să rămână în istorie. Mulţi oameni iubesc Steaua, foarte mulţi.

Gândiţi-vă că se va face acel stadion. Nu e numai stadion. Se pot face multiple afaceri acolo. În zona aceea sunt terenuri nelucrate. Ar trebui să se facă ceva pe ele din punct de vedere sportiv”,
a comentat Victor Piţurcă la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: victor piturcafcsb 

viewscnt
Articole similare