Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ | Piţurcă îi dă marea lovitură lui Gigi Becali şi îi suflă jucătorul la care visează de trei luni! Anunţul oficial

BOMBĂ | Piţurcă îi dă marea lovitură lui Gigi Becali şi îi suflă jucătorul la care visează de trei luni! Anunţul oficial

Superliga

Comentarii

U Craiova a trecut pe lista de transferuri un fotbalist dorit cu insistenţă de Gigi Becali la U Craiova.

Este vorba despre fundaşul central al echipei FC Botoşani, Andrei Miron, jucător pe care Gigi Becali încearcă să îl transfere încă din vară.

Anunţul a fost făcut de presa din Craiova. "Tot un fundaş central poate ajunge sub comanda lui Piţurcă şi din Liga 1. George Miron, de la FC Botoşani, ar fi în vizorul antrenorului oltenilor. Apărătorul are 25 de ani, dar este deja un jucător cu mare experienţă în fotbalul românesc", scrie site-ul 3minute.ro.

De-a lungul carierei, Andrei Miron a evoluat doar la FC Botoşani, echipă în tricoul căreia a strâns 152 de meciuri şi a reuşit şapte goluri.

  • 800.000 de euro este cota lui Miron, conform Transfermarkt.de
  • 1,85m - atât măsoară fundaşul dorit de U Craiova şi FCSB

Miron, jucătorul dorit de Victor Piţurcă şi Gigi Becali, e de vânzare

Patronul clubului Botoşani, Valeriu Iftime, a anunţat oficial că Andrei Miron, fotbalist dorit atât de Victor Piţurcă la FCSB, cât şi de Gigi Becali la FCSB, este de vânzare.

"Miron mai are contract cu noi pentru o perioadă de doi ani, iar eu am avut o discuţie foarte clară cu el şi i-am spus că o să îl las să plece în această iarnă la o altă echipă pentru o sumă bunicică, deci nu foarte mare. Nu am să îi dau niciun ban în această iarnă şi nu va intra sub nicio formă în ultimele şase luni de contract cu noi. Vreau să reţineţi acest lucru. Băiatul şi-a făcut datoria la noi şi este normal să îl las să plece la o altă formaţie, deoarece Burcă a plecat înaintea lui, iar eu îl înţeleg pe Miron. Am vorbit cu impresarul lui Miron şi i-am spus că o să îl aştept în iarna asta cu nişte oferte bunicele. Mi-a spus că are ceva de afară, dar încă nu este ceva foarte clar", a declarat Valeriu Iftime, pentru ProSport.

Florin Vulturar, impresarul lui Miron, a confirmat, pentru ProSport, cele spuse de Iftime: "Este adevărat ce v-a spus domnul Iftime. Miron nu va intra în ultimele şase luni. Are ceva din Rusia, dar aşteptăm până în iarnă să vedem ce o să iasă. O să încerc să îi aduc în iarna asta oferte cât mai bune”, a spus Iftime. The post Andrei Miron, ofertă din Rusia. „Nu am negociat nimic cu FCSB. În iarnă îl dau pentru o sumă bunicică!".

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare