Experiențe împreună.
You are here:

BOMBA pregătită de Becali! “Gratis îl iau!”. Fotbalistul din naţionala României, la FCSB: detaliile transferului

BOMBA pregătită de Becali! “Gratis îl iau!”. Fotbalistul din naţionala României, la FCSB: detaliile transferului

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (61 de ani) a anunţat, în exclusivitate pentru Telekom Sport, că Florin Niţă (32 de ani) va fi transferat la FCSB doar dacă va veni gratis de la Sparta Praga, clubul ceh unde a fost vândut la începutul lui 2018 pentru 1.3 milioane de euro.

Condiţia ca transferul lui Florin Niţă la FCSB să se realizeze

Rămasă fără Bălgrădean, tras pe linie moartă după ce a semnat cu CFR Cluj, FCSB părea că se îndreaptă spre varianta revenirii lui Florin Niţă, goalkeeperul cehilor de la Sparta Praga. Totuşi, Gigi Becali a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sport că portarul de naţională va sosi la FCSB doar liber de contract. Patronul roş-albaştrilor nu doeşte să plătească nicio sumă de transfer în schimbul lui Niţă.  

Portarii tineri pe care-i are FCSB l-au făcut pe Gigi Becali să ia această decizie: "N-am de ce, am portari, dacă îl iau gratis, îl iau. (n.r. - Cu bani, nu?) Nu", a spus patronul FCSB, Gigi Becali, în exclusivitate pentru Telekom Sport. Vicecampioana României are sub contrat trei portari de viitor: Andrei Vlad, Toma Niga şi Ştefan Târnovanu (împrumutat la Poli Iaşi).

FCSB l-a vândut pe Florin Niţă la Sparta Praga la începutul lui 2018, pentru 1.3 milioane de euro.

Ce spunea Gigi Becali despre Florin Niţă acum câteva săptămâni

În urmă cu o lună, Gigi Becali a vorbit despre Florin Niţă: “Florin Niţă poate veni la noi oricând. De ce? Niţă este jucătorul nostru, al familiei noastre. Pentru că el a spus <<Nu merg în România să joc>>. Că l-au contactat mulţi, ăştia de la CFR. Nu a acceptat pe nimeni din România, ci numai la Steaua. El oricând este binevenit la noi. Pentru că Florin Niţă nu e nici ca Alexandru Chipciu, nici Nicolae Stanciu, el a zis <<Numai la Steaua merg>>. Şi atunci el este binevenit la noi, oricând”, a declarat finanţatorul FCSB, Gigi Becali, pentru Telekom Sport.

Pentru FCSB, Florin Niţă a jucat în 117 meciuri, timp în care a cucerit două titluri de campion şi o Cupă a României.

Astfel, Gigi Becali ar putea beneficia gratis de serviciile lui Florin Niţă, după ce a încasat în urmă cu doi ani 1.3 milioane de euro. Totuşi, portarul ar putea ajunge la finalul acestui sezon la FCSB doar sub formă de împrumut, întrucât e greu de crezut că cehii îl vor ceda gratis, în condiţiile în care Florin Niţă mai are contract cu Sparta Praga până în 2021. 

viewscnt
Articole similare