Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBA pregătită de Becali. Patronul FCSB-ului dă o nouă lovitură de proporţii şi încasează trei milioane de euro. Banii jos la vânzare

BOMBA pregătită de Becali. Patronul FCSB-ului dă o nouă lovitură de proporţii şi încasează trei milioane de euro. Banii jos la vânzaregalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali investeşte, în fiecare sezon, sume uriaşe la FCSB, însă şi scoate zeci de milioane de euro de pe urma vânzărilor de jucători.

Gigi Becali şi-a făcut un obicei, iar în fiecare sezon investeşte sume halucinante, cel puţin pentru fotbalul românesc, în cumpărarea de jucători. Ce-i drept, patronul celor de la FCSB şi produce. Spre exemplu, în cei 16 ani de când a preluat echipa, Gigi Becali a încasat 90 de milioane de euro din vânzarea de jucători.

Nicolae Stanciu încă deţine recordul şi este cel mai scump jucător cumpărat vreodată din Liga I, cu 9,7 milioane de euro, iar mijlocaşul este urmat de Vlad Chiricheş, cu 9,5 milioane de euro. TOP 3 al plecărilor de la FCSB este închis de Florin Gardoş, care, în sezonul 2014/2015, a fost cumpărat de Southampton cu 6,8 milioane de euro.

Becali pregăteşte o nouă lovitură. Patronul FCSB-ului vrea să încaseze

Însă Gigi Becali are şi alte surse de venit. Pe lângă sumele uriaşe pe care le scoate din fotbal, patronul FCSB-ului produce bani şi din afacerile imobiliare. Spre exemplu, conform profit.ro, Becali se pregăteşte pentru o nouă lovitură financiară.

Latifundiarul din Pipera a aprobat vânzarea unor clădiri de birouri care i-au aparţinut producătorului de componente electronice Romes, din Voluntari. Cum firma nu mai produce nimic din 2008, când toţi angajaţii fabricii au fost concediaţi, patronul societăţii, Gigi Becali, a luat decizia de a renunţa la tot ce mai ţine acum de Romes Voluntari, adică un teren de 2345 de metri pătraţi şi două clădiri impunătoare.

Acum, conform sursei citate, Gigi Becali speră să obţină cel puţin trei milioane de euro de pe urma vănzării proprietăţii amplasate într-unul dintre cartierele de lux din Bucureşti, pe strada Erou Iancu Nicolae.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare