Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primă bombă din era Geambazi! Cu ce jucător s-a înţeles FCSB chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Primă bombă din era Geambazi! Cu ce jucător s-a înţeles FCSB chiar înaintea derby-ului cu CFR Clujgalerie foto

Superliga

Comentarii

Pedro Moreira (n.r. foto în verde), un mijlocaş de 29 de ani care joacă la Rio Ave, ar urma să vină din vară la FCSB. Jucătorul portughez mai are contract doar până în vară, a refuzat prelungirea şi ar urma să vină liber de contract.

Şefii FCSB-ului lucrează la lista cu jucători pe care vor să-i aducă în vară. Printre ei s-ar afla şi un mijlocaş central portughez de 29 de ani. Potrivit publicaţiei Desporto ao Minuto, care citează surse din anturajul lui Pedro Moreira, mijlocaşul lusitan a refuzat prelungirea contractului cu Rio Ave, deoarece s-a înţeles cu FCSB. Moreira ar urma să vină din vară, din postura de jucător liber de contract.

Pedro Moreira s-a format la Boavista, dar în 2008 a fost transferat de FC Porto. Aici, n-a reuşit să se impună, a fost mai mult împrumutat sau a jucat pentru echipa secundă. În vara lui 2015, s-a transferat definitiv la Rio Ave. Până atunci, mai jucase sub formă de împrumut la Boavist, Gil Vicente, Portimonense şi Rio Ave.

Pedro Moreira a fost considerat un jucător de perspectivă şi a trecut pe la toate naţionalele de juniori şi tineret ale Portugaliei, dar n-a făcut pasul spre seniori.

În acest sezon, a jucat 15 meciuri şi a marcat un gol. Pe transfermarkt.com este cotat la 450.000 de euro.

Citeşte şi:

Afla mai multe despre: pedro moreirafcsbrio ave 

viewscnt
Articole similare