Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Prima vedetă care pleacă de la FCSB în această iarnă. SURPRIZĂ | Ce spunea despre transfer în urmă cu o săptămână

BOMBĂ! Prima vedetă care pleacă de la FCSB în această iarnă. SURPRIZĂ | Ce spunea despre transfer în urmă cu o săptămână

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că are o ofertă de un milion de euro pentru Harlem Gnohere şi vrea să-l lase să plece. În urmă cu o săptămână, atacantul de 31 de ani a fost întrebat de jurnaliştii francezi dacă este tentat de un transfer în ţara natală.

FCSB este aproape să se despartă de principalul marcator din ultimele sezoane. Harlem Gnohere are ofertă de la un club din străinătate, foarte probabil din zona arabă. Gigi Becali a declarat că este mulţumit de propunerea de un milion de euro şi este dispus să-l lase să plece.

Interesant este că Gnohere a fost întrebat în urmă cu o săptămână dacă ar vrea să revină în Franţa. Atacantul de 31 de ani le-a transmis francezilor că nu mai reprezintă un obiectiv un astfel de transfer, mai ales că sunt puţine cluburi care i-ar îndeplini pretenţiile financiare:

”Am avut câteva discuţii în Franţa şi în străinătate în urmă cu doi ani, când am strălucit în Europa League. Dar nu s-au concretizat. Înainte, era un obiectiv să revin în Franţa, dar acum nu mai este. Am 31 de ani şi, în plus, puţine cluburi franceze mi-ar putea echivala salariul de aici”, a declarat Gnohere pentru 20minutes.fr, în urmă cu o săptămână.

Afla mai multe despre: harlem gnohere 

viewscnt
Articole similare