Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBA primelor zile de mercato din iarnă! Real Madrid transferă o MAŞINĂ de goluri. Detalii de ultimă oră

BOMBA primelor zile de mercato din iarnă! Real Madrid transferă o MAŞINĂ de goluri. Detalii de ultimă oră

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid ar fi interesată de transferul lui Edinson Cavani, scrie presa spaniolă.

Formaţia Real Madrid s-ar fi arătat interesată, susţine presa spaniolă, de transferul lui Edinson Cavani de la Paris Saint Germain.

Fotbalistul uruguayan mare are contract până în vara anului 2020, iar PSG vrea să renunţe la el, după ce Mauro Icardi a reuşit să se impună pe Parc de Princes.

Context

Real Madrid stă doar în Karim Benzema în acest moment. Luka Jovic nu convinge, iar Mariano Diaz, celălalt atacant din lot este gata de o plecare, după ce nu mai prinde nici măcar lotul echipei lui Zinedine Zidane.

Ofensiva merengue nu o duce rău în acest moment, cu Benzema în rol de marcator. Doar că vârful francez rămâne singura alternativă viabila din lotul echipei lui Zizou pentru acest post. Calculele sunt simple: dacă Benzema se accidentează, Real Madrid ar trebui să apeleze la un Jovic complet neintegrat în acest moment, sau mai rău, să improvizeze.

Prin urmare, conducerea clubului blanco, atât cea administrativă cât şi cea tehnică se gândesc la aducerea unui atacant cu experienţă în perioada de iarnă. Dorit şi de Atletico Madrid, Edinson Cavani a fost primul nume care a îndeplinit criteriile dorite. Poate fi un backup de top la Benzema şi are experienţa de a putea juca şi face diferenţa în momentele în care Karim nu dă randamentul scontat sau nu este apt de joc.

Edinson Cavani la Real Madrid. Uruguayanul este o maşinărie de goluri

196 de reuşite are Edinson Cavani la PSG în 7 sezoane. La acestea se adaugă cele 104 goluri marcate în perioada Napoli, ceea ce înseamnă că vârful din Uruguay are 300 de goluri în două dintre cele mai puternice campionate din lume.

Pentru naţionala ţării sale, Cavani a marcat de 50 de ori în 116 meciuri. 4 dintre ele au fost reuşite în acest an în 6 meciuri. Real Madrid l-ar putea achiziţiona pentru o sumă relativ mică, in condiţiile în care PSG vrea să "scape" de el în iarnă pentru că uruguayanului îi expiră contractul în vară. Relaţiile bune dintre cele două cluburi pot facilita mutarea lui Cavani pe Santiago Bernabeu.
 

Afla mai multe despre: edinson cavanireal madrid 

viewscnt
Articole similare