Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! PSG şi Juventus, schimb istoric de jucători! Cristiano Ronaldo, la Paris, la schimb cu un superstar de pe Parc des Princes

BOMBĂ! PSG şi Juventus, schimb istoric de jucători! Cristiano Ronaldo, la Paris, la schimb cu un superstar de pe Parc des Princes
Comentarii

Juventus şi PSG pun la cale un schimb istoric de jucători în vara lui 2021. Jurnalistul italian Tancredi Palmieri scrie despre un schimb Cristiano Ronaldo - Neymar între cei doi granzi.

Juventus - PSG, schimb istoric de jucători! Cristiano Ronaldo la Paris, Neymar la Torino

Tancredi Palmieri susţine că, având în vedere condiţiile economice actuale, reînnoirea contractului dintre Juventus şi Cristiano Ronaldo ar fi imposibilă, iar "Bătrâna Doamnă" urmează să propună un schimb de jucători celor de la PSG. Italienii îl vor pe Neymar. CR7 şi Neymar au în comun anul expirării contractului, 2022. Astfel, pentru a nu ieşi în pierdere, Juventus şi PSG ar putea face schimbul în vara lui 2021, când ambii vor mai avea un an din actuala înţelegere.

Sursa citată scrie că o revenire a lui Neymar la FC Barcelona nu mai e posibilă în acest moment, ţinând cont de criza economică în care zbate clubul catalan după plecarea lui Josep Maria Bartomeu. Cristiano Ronaldo şi Neymar încasează acelaşi salariu la Juventus, respectiv PSG, iar din acest punct de vedere e greu de înţeles de ce ar vrea Juventus să-l schimbe pe Roanldo cu brazilianul de 28 de ani, având în vedere că portughezul e un "produs" mult mai marketabil.

Neymar a semnat cu PSG în vara lui 2017, într-o tranzacţie care l-a transformat în cel mai scump fotbalist din istorie, 222 de miloane de euro. Cristiano Ronaldo s-a transfer la Juventus în vara lui 2018, de la Real Madrid, pentru peste 100 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoschimbneymarschimb istoricjucatoripsgjuventus 

viewscnt
Articole similare