Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Puşcaş dă lovitura carierei şi pleacă de la Reading după câteva luni! Clubul care l-a văzut în România - Spania şi a decis să-l transfere

BOMBĂ! Puşcaş dă lovitura carierei şi pleacă de la Reading după câteva luni! Clubul care l-a văzut în România - Spania şi a decis să-l transfere

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş, remarcatul tuturor după meciul dintre România şi Spania, scor 1-2, poate da lovitura carierei graţie evoluţiei din partida de joi şi poate pleca din liga a doua engleză după doar câteva luni, anunţă presa din Turcia.

Atacantul lui Reading a fost monitorizat, joi, chiar din tribunele Arenei Naţionale, de reprezentanţii lui Fenerbahce, de 19 ori campioană a Turciei. Turcii au avut ce vedea la meciul dintre România şi Spania. Puşcaş a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei şi a impresionat pe toată lumea. 

Atacantul, în vârstă de 23 de ani, a reuşit o pasă decisivă contra Spaniei, a provocat cartonaşul roşu primit Diego Llorente şi a fost cât pe ce să fie eroul României, dar a ratat două mari ocazii în minutele de final ale meciului de pe Arena Naţională.

Chiar şi aşa, Puşcaş poate da lovitura carierei, în iarnă, atunci când Fenerbahce este decisă să demareze negocierile pentru transferul internaţionalului român de la Reading.

Cum transferul românului, de la Internazionale Milano, i-a costat pe englezi nu mai puţin de zece milioane de euro, şefii grupării turce vor trebui să bage adânc mâna în buzunar pentru a-l transfera pe Puşcaş.

Interesant este că Puşcaş nu a fost singurul internaţional român monitorizat de Fenerbahce. Reprezentanţii multiplei campioane a Turciei i-au urmărit, de asemenea, pe Romario Benzar şi pe Nicolae Stanciu, jucători pe care ar putea, de asemenea, să încerce să-i transfere iarna viitoare, mai susţine presa din Turcia.

George Puşcaş, autorul golului lunii august pentru Reading

Atacantul George Puşcaş a marcat cel mai frumos gol al lunii august pentru Reading, a anunţat, vineri, clubul englez.

Este vorba despre golul marcat în meciul cu Cardiff City, scor 3-0, partidă în care internaţionalul român a reuşit o dublă. La golul de 1-0, Puşcaş a luat mingea din propria jumătate şi a pătruns cu ea până în careul de 16 metri advers, de unde a marcat cu un şut din unghi.

 

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

 

Afla mai multe despre: puscas 

viewscnt
Articole similare