Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Real Madrid a câştigat lupta cu Barcelona: francezul a anunţat în direct că vrea să fie galactic: "E visul meu!"

BOMBĂ! Real Madrid a câştigat lupta cu Barcelona: francezul a anunţat în direct că vrea să fie galactic: "E visul meu!"

Real Madrid

Comentarii

Rayan Cherki (16 ani) vrea să se transfere la Real Madrid. Puştiul promovat de franceii de la Lyon din academia proprie a declarat, într-un interviu acordat televiziunii clubului francez, că e visul său să ajungă să joace la Real Madrid. Presa din Spania a scris deja despre interesul lui Zinedine Zidane (48 de ani), antrenorul Realului, pentru serviciile sale.

Fotbalistul a impresionat la Olympique Lyon prin calităţile sale, deşi are o vârstă atât de fragedă. A marcat două goluri şi a dat două pase de gol într-un meci din Cupa Franţei la seniori, iar Real Madrid şi FC Barcelona i-au luat urmele. Cherki şi-a arătat curajul şi dezinvoltura din teren şi în faţa camerelor TV, după ce a vorbit despre viitorul său în direct la televiziunea clubului francez.

"Visul meu e să joc la Real Madrid!", a spus Rayan Cherki, francezul cu origini algeriene promovat din academia lui Olympique Lyon. Având în vedere declaraţia lui Cherki şi interesul Realului, e clar că madrilenii au un avantaj în ceea ce priveşte transferul puştiului minune. Conform presei din Franţa, Real Madrid are întâietate la transferul lui Rayan Cherki, după ce a obţinut prin contract un drept preferenţial de transfer al acestuia.

Olympique Lyon şi Real Madrid au de mai mulţi ani o relaţie foarte bună în ceea ce priveşte transferurile de jucători, după ce, de-a lungul anilor, Karim Benzema, Rafael Varane sau Ferland Mendy au ajuns de la Lyon la Madrid.

Barcelona îl urmăreşte pe Rayan Cherki

După ce a impresionat la Lyon, Cherki atras atenţia marilor cluburi din Europa, iar presa din Spania scria despre interesul rivalelor La Liga pentru semnătura puştiului francez. Având în vedere că fotbalistul a ales Realul, şansele catalanilor să obţină transferul său sunt minime. Rayan Cherki a jucat 16 meciuri în acest sezon la Olympique Lyon, dintre care doar 139 de minute în şase meciuri la echipa mare, timp în care a marcat de opt ori şi a pasat decisiv de trei ori. Deşi are doar 16 ani, Cherki e cotat la 20 de milioane de euro, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: rayan cherkireal madrid 

viewscnt
Articole similare