Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Real Madrid îl transferă pe Dembele! ”Discuţiile sunt avansate!” Lovitură neaşteptată pe piaţa transferurilor

BOMBĂ! Real Madrid îl transferă pe Dembele! ”Discuţiile sunt avansate!” Lovitură neaşteptată pe piaţa transferurilorgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă anunţă că Real Madrid negociază transferul lui Moussa Dembele.

Real Madrid caută un atacant care să îi asigure concurenţă lui Karim Benzema, în condiţiile în care Luka Jovic nu a convins până acum pe Santiago Bernabeu.

Viitorul jucător pe care îl va transfera Real Madrid trebuie să facă exact ceea ce Jovic nu a reuşit să facă în acest sezon: să-l ”dubleze” pe Benzema, ba chiar să-i ameninţe postul, scriu ibericii.

Real Madrid îl vrea pe Dembele! ”Discuţiile sunt avansate!”

Atât Jovic, cât şi Mariano Diaz, vor pleca cel mai probabil de la Real Madrid sub formă de împrumut la alte cluburi. Zinedine Zidane i-a pasat deja preşedintelui Florentino Perez o listă cu fotbaliştii pe care şi-i doreşte la Real Madrid, iar pe lista atacanţilor, primul nume trecut a fost, în mod surprinzător, Moussa Dembele, scrie Don Balon.

ABC completează informaţia şi susţine că ”Real Madrid a deschis deja negocierile cu Lyon pentru transferul său. Iar discuţiile sunt avansate”. Real vrea să profite de faptul că Lyon ar putea să nu joace în sezonul viitor din Europa. Liga Profesionistă de Fotbal din Franţa, LFP, a anunţat oficial închiderea sezonului 2019/2020 al campionatului, iar echipa PSG, lider în clasament la momentul întreruperii, este campioană, cu zece etape nedisputate din acest sezon, informează lequipe.fr. Amiens şi Toulouse, clasate pe locurile 19, resepctiv 20, retrogradează în liga a doua, iar Lorient şi Lens, clasate pe primele două locuri în eşalonul secund, promovează în Ligue 1. Lyon ar rămâne în afara Europei, un amănunt care va cântări destul de mult în această ecuaţie.

22 de goluri şi 7 pase decisive are Dembele în actuala stagiune, el trezind şi inteeresul celor de la Chelsea. La 23 de ani, este considerat un mare talent, iar Real Madrid l-ar putea obţine pentru numai 45 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: zinedine zidanemoussa dembele 

viewscnt
Articole similare