Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Ronald Koeman e pe făraş la Barcelona! Un super antrenor în discuţii pentru a-l antrena pe Leo Messi!

BOMBĂ! Ronald Koeman e pe făraş la Barcelona! Un super antrenor în discuţii pentru a-l antrena pe Leo Messi!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona nu merge deloc bine în LaLiga sub bagheta lui Ronald Koeman (57 de ani), momentul alegerilor prezidenţiale la clubul catalan ar putea fi unul de cotitură pentru antrenorul olandez. Unul dintre candidaţii la scaunul de preşedinte de pe Camp Nou, Joan Laporta, îl vrea pe Jurgen Klopp, tehnicianul lui Liverpool, pe banca tehnică a formaţiei blaugrana.

BOMBĂ! Jurgen Klopp, dorit de Joan Laporta la FC Barcelona!

Alegerile prezidenţiale la FC Barcelona reprezintă un punct din care pleca un nou proiect măret pentru echipa care a scărţâit în ultimii ani, mai ales pe plan european. Doi dintre candidaţii la preşedinţia blaugrana sunt cotaţi cu cele mai mari şanse, Laporta şi Victor Font, iar fostul preşedinte al Barcelonei din perioada 2003-2010, Joan Laporta, a scos un as din mânecă.

Potrivit Diario Gol, Laporta îl doreşte pe Jurgen Klopp pe Camp Nou, antrenorul lui Liverpool fiind în capul listei sale. Sursa citată susţine că omul care a condus Barcelona în perioada de glorie cu Guardiola, Messi, Xavi şi Iniesta în echipă face tot posibilul pentru a-l convinge pe Jurgen Klopp să i se alătură în noul său proiect de pe Camp Nou.

Joan Laporta şi-a anunţat oficial candidatura la alegerile prezidenţiale ale FC Barcelona şi are de gând să revină pe scaunul unde a stat în perioada când Barcelona era de neoprit, pe plan intern şi internaţională. Laporta a condus Barcelona între 2003 şi 2010, iar el a fost cel care a decis să-i încredinţeze lui Pep Guardiola, pe atunci antrenor la Barcelona B, frâiele echipei mari. Klopp a fost mereu pe lista Barcelonei, dar niciodată nu a primit o propunere concretă din partea catalanilor. Laporta este primul om din anturajul clubului catalan care l-ar fi contactat deja direct pe german, susţine presa iberică.

S-a spus că, dacă va candida, Laporta îl va readuce pe Guardiola pe Camp Nou, dar antrenorul tocmai şi-a prelungit contractul cu Manchester City, astfel că o posibilă revenire a sa în Catalonia a căzut.

Klopp a refuzat deja naţionala Germaniei

 Klopp a fost întrebat recent despre postul de selecţioner al Germaniei, care poate rămâne liber după o eventuală demitere a lui Joachim Low, în special după înfrângerea suferită de “Die Mannscaft” în meciul împotriva Spaniei, scor 0-6.

“Wow, cred că asta este una din întrebările la care am răspuns cel mai des în viaţa mea! În viitor, poate. Acum? Nu. Nu am timp, am un job -  un job destul de intens apropos! Sunt responsabil de multe lucruri aici, aşa că nu am să merg să caut o altă provocare. Am destule provocări după ce mă trezesc dimineaţa!”

Afla mai multe despre: jurgen kloppjoan laportafc barcelonaronald koeman 

viewscnt
Articole similare