Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ | Se pregăteşte un transfer incredibil după FC Botoşani - FCSB: ”Am vorbit cu ei”. Gigi Becali, pus în încurcătură

BOMBĂ | Se pregăteşte un transfer incredibil după FC Botoşani - FCSB: ”Am vorbit cu ei”. Gigi Becali, pus în încurcătură

Superliga

Comentarii

Un jucător care a evoluat în FC Botoşani - FCSB, scor 2-2, s-ar putea pregăti de transfer. Scouterii lui Werder Bremen au fost la meci şi l-au urmărit pe Andrei Chindriş, jucător care este dorit şi de FCSB.

În vârstă de 21 de ani, Andrei Chindriş ar putea prinde un transfer mai interesant decât s-ar fi aşteptat. Reprezentanţii lui Werder Bremen au asistat la meciul FC Botoşani - FCSB 2-2 şi au venit special să-l urmărească pe fundaşul gazdelor. Informaţia a fost confirmată chiar de Valeriu Iftime, care spune că s-a salutat cu ei:

”Sincer, eu i-am văzut, i-am salutat, cel mai bine ştie un domn de Cluj, care are o anumită împuternicire pentru Chindriş. Au venit, i-am salutat. Am vorbit cu ei”, a spus Valeriu Iftime la Gsp LIVE.

Gigi Becali vrea să-l transfere la FCSB, dar Chindriş ar putea pleca în Germania

Conştient că Andrei Chindriş ar putea pleca pe mulţi bani, Valeriu Iftime ţine de jucător şi nu s-a lăsat până acum ispitit de Gigi Becali. Patronul FCSB a vrut să-l transfere încă din iarnă, dar Valeriu Iftime i-a transmis că Andrei Chindriş va rămâne la FC Botoşani cel puţin până în vară.

”Nu poate să îl ia Gigi Becali pe Chindriş, că doar nu face ce vrea la clubul nostru. El nu poate să facă nimic. Mi-a dat şi mie un mesaj legat de această chestiune. Nu are cum. E jucătorul meu, are un an şi jumătate sau doi ani la mine, nu îl ia nimeni fără acordul meu şi cu nişte bani bine chibzuiţi”, a spus Iftime pentru Telekom Sport.

Acum, după ce FC Botoşani a intrat în play-off, valoarea lui Andrei Chindriş ar putea creşte şi mai mult. În acest moment, internaţionalul român de tineret este cotat la 650.000 de euro, însă Iftime speră să obţină cel puţin 1,5 milioane de euro.

Andrei Chindriş ar vrea să se transfere în Serie A

Fundaşul de 21 de ani spune că au ajuns şi la el informaţiile că este dorit de FCSB. Însă visul lui este să ajungă într-o zi să joace fie în Serie A, fie în Spania: ”Am auzit şi eu de interesul Stelei, al celor de la FCSB. Până la iarnă mai sunt două luni şi vreau să-mi văd de treabă! Dacă mă gândesc la viitor s-ar putea să-mi scadă randamentul şi nu vreau asta. Serie A mi s-ar potrivi, chiar dacă sper să ajung şi în Spania”, a spus Chindriş.

Afla mai multe despre: andrei chindris 

viewscnt
Articole similare