Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ | Şefii lui CFR Cluj au vrut să trimită o ofertă pentru o vedetă de la FCSB. Motivul pentru care Dan Petrescu nici n-a vrut să audă

BOMBĂ | Şefii lui CFR Cluj au vrut să trimită o ofertă pentru o vedetă de la FCSB. Motivul pentru care Dan Petrescu nici n-a vrut să audă

Superliga

Comentarii

Adrian Stoian, unul dintre jucătorii care vor pleca de la FCSB după încheierea campionatului, a fost dorit de conducerea lui CFR Cluj, dar Dan Petrescu s-a opus transferului. De altfel, antrenorul campioanei a recunoscut public că Adrian Stoian nu este genul de jucător pe care ar vrea să-l transfere.

CFR Cluj a reuşit să câştige un nou titlu de campioană şi acum se lucrează intens la planurile pentru sezonul care urmează. Obiectivul principal rămâne calificarea în grupele cupelor europene şi Dan Petrescu va încerca să întărească lotul suficient de mult astfel încât să facă faţă unei asemenea provocări.

Interesant este că unul dintre jucătorii pe care şefii clubului ar fi vrut să-l aducă este Adrian Stoian, cel care n-a avut o soartă prea bună după ce a semnat cu FCSB. Din informaţiile Telekom Sport, conducerea lui CFR Cluj a considerat că este un jucător care ar putea să ajute echipa. Însă Dan Petrescu a fost tranşant şi le-a transmis şefilor că Stoian nu este genul de jucător pe care-l caută.

Antrenorul campioanei României a recunoscut şi public că nu l-ar încânta acest transfer şi a oferit câteva argumente: ”Mie îmi place să iau jucători pe care îi cunosc cât de cât, care anul trecut au jucat meci de meci. Dacă nu au jucat, indiferent de nume, e greu să iau eu un jucător care nu a jucat, să zic că-l refac, pentru că până îl refac eu, mă dă pe mine afară. Mie nu-mi plac jucătorii care zic că au avut probleme cu antrenorii sau nu ştiu ce, asta e vrăjeală. Toţi avem probleme cu antrenorul. Eu când eram jucător, oriunde am fost, jucam 90 de minute. Indiferent ce antrenor era, jucam peste tot. Dacă eşti jucător bun şi profesionist, joci cu orice antrenor”, a spus Dan Petrescu.

Adrian Stoian a jucat la seniori doar în Italia, până la începutul acestui an, când a acceptat oferta de la FCSB. Însă n-a fost o alegere inspirată pentru mijlocaşul de 28 de ani. Stoian a jucat doar 100 de minute pentru FCSB, distribuite în două partide. Fostul mijlocaş al lui Crotone n-a mai fost dorit de Gigi Becali, care a dat ordin să nu mai fie folosit chiar după meciul de debut, cel cu Dunărea Călăraşi, încheiat 1-1.

Afla mai multe despre: dan petrescuadrian stoian 

viewscnt
Articole similare