Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Sergio Ramos a bătut palma cu noua echipă şi pleacă liber de la Real Madrid: "Au ajuns la un acord!"

BOMBĂ! Sergio Ramos a bătut palma cu noua echipă şi pleacă liber de la Real Madrid: "Au ajuns la un acord!"

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos (34 de ani) a ajuns la un acord cu PSG şi va juca pe Parc des Princes din vară, de când va rămâne liber de contract, după ce nu a bătut palma cu Real Madrid pentru prelungirea actualului contract. Presa din Spania a aflat că Sergio Ramos e deja înţeles cu PSG şi va juca alături de Neymar şi Mbappe începând din iuni 2021. Sergio Ramos e în ultimele luni de contractu cu Real Madrid.

BOMBĂ! Sergio Ramos, la PSG! A bătut palma cu şeicii de pe Parc des Princes şi pleacă liber de la Real Madrid

Real Madrid l-a pierdut pe Sergio Ramos, pe care l-a lăsat să intre în ultimele luni de contract după ce fundaşul de fier de pe "Santiago Bernabeu" a refuzat singura ofertă făcută de "albi" pentru prelungirea înţelegerii care expriă în vara lui 2021. Diario Gol anunţ că PSG a profitat de acest fapt şi a ajuns la un acord cu Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din istoria fotbalului.

Florentino Perez n-a fost de acord cu cerinţele lui Sergio Ramos, care n-a cerut bani mai mulţi, ci mai mulţi ani de contract. Realul era gata să-i ofere lui Ramos o prelungire pe un an, lucru pe care nu l-a acceptat fundaşul. Politica celor de la Real Madrid e ca jucătorii trecuţi de 30 de ani, cu cazul lui Ramos sau cum a fost cel al lui Ronaldo, să primească noi contracte valabile doar un an.

De la 1 ianuarie, Sergio Ramos e liber să semneze cu oricine doreşte, având în vedere că e în ultimele luni de contract. PSG l-a contactat pe fundaşul central spaniol şi i-a propus acestuia un contract pe trei sezoane, cu un salariu de 15 milioane de euro pe an. Ceea ce ar însemna că în cei trei ani de contract cu PSG, Ramos şi-ar adăuga în conturi 45 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: sergio ramostransferpsgramos transfer psgramos acord psgsergio ramos transfer psg 

viewscnt
Articole similare