Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Bomba serii” în Serie A! Răzvan Lucescu, dorit la Parma, alături de Man şi Mihăilă: „Sunt interesaţi”

„Bomba serii” în Serie A! Răzvan Lucescu, dorit la Parma, alături de Man şi Mihăilă: „Sunt interesaţi”

Serie A

Comentarii

Răzvan Lucescu (52 de ani) este pe lista echipei Parma din Serie A.

Răzvan Lucescu a preferat să nu mai preia nicio echipă în actualul sezon, după despărţirea din luna februarie de Al Hilal, însă acum antrenorul român este dorit de mai multe cluburi din Serie A.

Ultima intrată în cursă este chiar Parma, formaţia unde joacă Valentin Mihăilă şi Dennis Man.

Răzvan Lucescu a scris istorie pe banca lui PAOK, unde a cucerit de două ori Cupa Greciei şi titlul mult aşteptat de fanii din Salonic, în 2019.



Italienii îl vâd potrivit cu stilul de joc din Serie A. Parma a pus ochii pe el. Anunţul a fost făcut în cadrul emisiunii 12tgsport, anunţă Gazzetta Di Parma. „Bomba serii! Parma este interesă de Lucescu Jr.", a spus gazda emisiunii.

Parma, locul 19 în Serie A, cu doar 20 de puncte şi tremură pentru retrogradarea în Serie B.

Lucescu a mai antrenat-o pe Rapid, FC Braşov, naţionala României, El Jaish (Qatar), Petrolul, Skoda Xanthi, PAOK Salonic (Grecia) şi Al Hilal (Arabia Saudită).

Răzvan Lucescu a rămas ataşat de Al-Hilal

Antrenorul român spune că nu ar putea antrena o altă echipă în campionatul Arabiei Saudite după tot ce a realizat alături de Al-Hilal.

„După tot ce am realizat cu Al-Hilal, a devenit imposibil pentru mine să antrenez o altă echipă în Arabia Saudită, pentru că am am petrecut cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea cu echipa. Sufletul meu este în club şi simt că sunt parte din club”, a spus Lucescu, pentru arabii de la Goal.

Afla mai multe despre: razvan lucescuserie aparmamanmihaila 

viewscnt
Articole similare