Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ | Super transfer la FCSB, anunţat în direct la TV: "I-l dau lui Gigi Becali pentru 3.000.000 de euro"

BOMBĂ | Super transfer la FCSB, anunţat în direct la TV: "I-l dau lui Gigi Becali pentru 3.000.000 de euro"

FCSB

Comentarii

Patronul echipei FC Botoşani, Valeriu Iftime, a anunţat suma pentru care l-ar vinde pe fundaşul Andrei Chindriş la FCSB.

Deşi iniţial l-a declarat netransferabil, Valeriu Iftime a recunoscut, în cele din urmă, că l-ar lăsa pe Andrei Chindriş să plece la FCSB chiar şi mâine, dacă Gigi Becali i-ar face o ofertă de nerefuzat.

"Andrei nu are un preţ acum, deocamdată este netransferabil, până în vară. Dar totul pe lumea asta are un preţ. El poate fi oricând transferat, dacă cineva îmi dă nu ştiu câţi bani.

Spre exemplu, dacă vreau geaca dumneavoastră, nu mi-o daţi. Dar dacă vă dau 10.000 de euro, mi-o daţi? (n.r. - Îl daţi pe trei milioane la FCSB?) Îl dau mâine. Dacă îmi dă trei milioane, îl dau mâine, dar să vrea şi copilul. Dacă are condiţii bune. Din punct de vedere al clubului, dacă îmi dă cineva trei milioane, bineînţeles că îl dau, că nu sunt năuc să pierd o asemenea afacere", a declarat Valeriu Iftime, la microfonul Telekom Sport.

  • 2 - două selecţii are Chindriş la naţionala U21
  • 24 de meciuri şi un gol are Chindriş în tricoul Botoşaniului
  • 500.000 de euro este cota lui Andrei Chindriş, conform Transfermarkt.de

Gigi Becali vrea să îl transfere pe Andrei Chindriş la FCSB

Gigi Becali a anunţat recent că vrea să îl înlocuiască pe fundaşul sârb Bogdan Planic cu jucătorul Botoşaniului. Bogdan Planic va intra în ultimele şase luni de contract şi nu sunt semne că ar dori să-şi prelungească înţelere. Mai ales că Gigi Becali nu pare să lase prea mult de la el. Patronul FCSB nu vrea să rămână însă descoperit şi s-a orientat către un fundaş central care a devenit titular la naţionala de tineret.

"Am discutat şi cu Vintilă despre situaţia lui Planic şi i-am zis ce să îi transmită. Planic rămâne la noi doar dacă acceptă contractul pe care eu îl ofer, nu cum vrea el. Am discutat cu Iftime de la Botoşani despre Chindriş, însă tot nu vrea să mi-l dea. Îl mai las o perioadă, să zicem până în iarnă", spunea Gigi Becali pentru ProSport.ro.

FCSB se impune la Botoşani, scor 2-0, şi se apropie la trei puncte de lider

FCSB a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Botoşani, în etapa a XVI-a a Ligii I. Fundaşul sârb al oaspeţilor, Bogdan Planici, a fost eliminat, în minutul 63. Cu a treia victorie la rând, echipa antrenată de Bogdan Argeş Vintilă s-a apropiat la trei puncte de liderul CFR Cluj, care va evolua, duminică, la Bucureşti, împotriva formaţiei Dinamo.

Au marcat: Coman '31, Gnohere '74

0-1, min. 31: Florinel Coman a marcat dintr-o lovitură liberă, dintr-o poziţie laterală stânga, apropiată de linia de fund a terenului;

0-2, min. 74: Florin Tănase l-a pus cu o pasă foarte bună pe Gnohere singur cu portarul, iar atacantul a marcat după ce l-a driblat pe Pap.

În minutul 63, Planici a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Au evoluat următoarele echipe:

FC Botoşani: Pap - Haruţ, Chindriş, Miron, Ţigănaşu - Papa, J. Rodriguez - Aşkovski (Andonic '84), Ongenda (Ofosu '77), Keyta - Chalkiadakis (Moussa '58). Antrenor Marius Croitoru;
FCSB: Bălgrădean - Creţu, Planici, I. Cristea, Panţîru - O. Popescu. D. Nedelcu (Moruţan '62), Fl. Tănase  - Man, Hora (Gnohere '46), Fl. Coman (Soiledis '73). Antrenor Bogdan Argeş Vintilă.
Cartonaşe galbene: Keyta '53, Moussa '90 / Planici '26 şi '63, Man '46, I. Cristea '52, Gnohere '81;

Cartonaş roşu: Planici '63.

Arbitri: Iulian Călin – Octavian Şovre, George Florin Neacşu – Cătălin Buşi;

Observatori: Marian Dorobanţu, Eduard Alexandru.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 5, cu 27 de puncte, după CFR Cluj, 30 de puncte, FC Viitorul, 29 de puncte, Astra Giurgiu şi CSU Craiova, ambele cu câte 28 de puncte.

FC Botoşani rămâne pe locul 7, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare