Experiențe împreună.
You are here:

BOMBĂ! Ţinta lui Cortacero la Dinamo, Pablo de Blasis a semnat! Surpriză uriaşă: ”Sunt foarte fericit!”

BOMBĂ! Ţinta lui Cortacero la Dinamo, Pablo de Blasis a semnat! Surpriză uriaşă: ”Sunt foarte fericit!”galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Fotbalistul argentinian, Pablo de Blasis, pe care Pablo Cortacero intenţiona să-l transfere la Dinamo, a semnat cu FC Cartagena. Decizia este privită de presa spaniolă ca o mare surpriză.

Deşi nu mai avea echipă de mai bine de cinci luni, Pablo de Blasis are încă o cotă de piaţă de 1.2 milioane de euro. Fostul jucător de la Mainz sau Eibar a fost o ţintă pentru Pablo Cortacero la Dinamo, potrivit presei spaniole.

El nu a mai ajuns în Ştefan cel Mare, deşi antrenorul de la acea vreme, Cosmin Contra, era foarte încântat de posibilitatea de a lucra cu el.

În perioada de mercato din iarnă, Pablo de Blasis a fost dorit de mai multe echipa din Segunda Division, dar în cele din urmă a ales proiectul celor de la Cartagena: ”Sunt foarte fericit” a reacţionat argentiniaul.

”Bombazo del Efese” este anunţul celor de la MARCA. Cotidianul central din Capitala Spaniei consideră transferul lui De Blasis la Cartagena, drept o mare lovitură dată de formaţia de Segunda: ”Un jucător care se remarcă prin vitalitate, calitate tehnică şi mobilitate. Poate juca orice poziţie în linia ofensivă şi se simte foarte comod în oricare dintre cele două benzi. Mai mult, poate juca şi ca mediapunta, ba chiar şi atacant central” scrie MARCA despre transferul lui De Blasis la Cartagena.

Locul 19 în Segunda Division gruparea de pe Caragonova nu mai are nici măcar antrenor în această perioadă, dar se aşteaptă o numire în următoarea perioadă. La Cartagena au mai ajuns în această perioadă fundaşii Antonito si Datkovic, iar din lot mai fac parte câteva nume cunoscute precum portarul Marcin Bulka (împrumutat de la PSG), Alberto de la Bella (împrumutat de la Las Palmas), Jack Harper (ex Real Madrid, împrumutat de Getafe), Ruben Castro (ex Betis) sau Alex Gallar (împrumutat de Girona).

Cine este Pablo de Blasis, transferul ratat de Cortacero la Dinamo

Pablo Ezequiel De Blasis s-a născut în 1988 în oraşul La Plata. A început fotbalul la Gimnasia la Plata şi prima sa experienţă în Europa a bifat-o la Asteras Tripoli, în Grecia.

În 2014 a fost achiziţionat de SV Mainz din Bundesliga, iar în La Liga a ajuns în 2018. A evoluat două sezoane pentru Eibar, acumulând un total de 54 de meciuri şi patru goluri.

Presa din Argentina îl descrie astfel: ”Fotbalist versatil, foarte flexibil ca poziţie în teren. foarte inteligent, care citeşte şi înţelege foarte bine jocul. În ciuda înălţimii sale, fotbalistul se descurcă bine în jocul fizic, demonstrând asta în perioada Gimnasia La Plata. Se poate bate cu jucătorii adverşi şi arată o excelentă combinaţie de calităţi fizice şi mentale. Este recunoscut pentru agresivitatea sa în joc, pentru tenacitatea sa, dar şi pentru tehnica sa foarte bună”.

viewscnt
Articole similare
Gimnasta Larisa Iordache, probleme de sanatate dupa calificarea la Jocurile Olimpice. "Am...