Experiențe împreună.
You are here:

BOMBĂ totală în familia lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB se pregăteşte să dea o nouă lovitură uriaşă şi să încaseze o sumă fabuloasă

BOMBĂ totală în familia lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB se pregăteşte să dea o nouă lovitură uriaşă şi să încaseze o sumă fabuloasă

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu este mulţumit de decizia luată de autorităţi ca echipele să revină la antrenamente abia la jumătatea lunii, însă patronul de la FCSB duce şi un alt război cu statul.

Gigi Becali şi-a chemat jucătorii la antrenamente, încă de luna trecută, însă autorităţile n-au fost de acord cu decizia luată de patronul de la FCSB. Au intervenit imediat, iar jucătorii roş-albaştrilor nu-şi pot relua pregătirile până la jumătatea lunii mai, când vor reveni la antrenamente şi celelalte echipe din Liga I.

Însă, pe lângă discuţiile avute în urma reluării antrenamentelor, Gigi Becali duce şi un alt război cu reprezentanţii statutului. Conform wowbiz.ro, patronul celor de la FCSB se pregăteşte să încaseze o sumă importantă de bani, în urma unui proces pe care îl are cu ANAF Ilfov. Sursa citată notează că latifundiarul din Pipera solicită o rambursare de TVA în valoare de 2,71 milioane de lei (aproximativ 560 de mii de euro din partea autorităţilor.

Gigi Becali pregăteşte marea lovitură. Ce sumă poate încasa patronul de la FCSB

Gigi Becali a mers direct la Curtea de Apel Bucureşti, cu doar patru zile înainte de declanşarea stării de urgenţă, iar acum judecătorii vor trebui să anunţe decizia în momentul în care procesele vor fi din nou luate la mână. Toată disputa dintre patronul de la FCSB şi ANAF a început, de fapt, în 2018, când Gigi Becali a solicitat rambursări de TVA din partea statului în valoare de 3,87 de milioane de lei.

Este vorba despre câteva tranzacţii imobiliare realizate de patronul roş-albaştrilor în ultimii ani, tranzacţii pentru care a plătit toate taxele necesare. Însă, în urma unei inspecţii fiscale pentru soluţionarea decontului cu opţiune de rambursare, Becali a primit vestea cea mare şi a aflat că are dreptul de a-şi recupera suma respectivă de bani.

De altfel, patronul de la FCSB a şi recuperat o parte din suma pe care o are de primit din partea autorităţilor. Însă marea problemă este că Gigi Becali a primit doar o parte din suma totală de 3,87 de milioane de lei. Mai exact, latifundiarul din Pipera a încasat 1,11 milioane de lei. Evident că patronul roş-albaştrilor n-a renunţat şi a cerut explicaţii, iar răspunsul venit din partea statului a fost că suma de 2,71 de milioane de lei nu mai poate fi returnată, deoarece aceasta este legată de tranzacţii din decembrie 2011, astfel că perioada de returnare s-a prescris. În aceste condiţii, Gigi Becali a mers în instanţă şi speră acum ca judecătorii să-i dea dreptate şi să-şi recupereze jumătatea de milion de euro pe care o aşteaptă din partea statului.

viewscnt
Articole similare