Experiențe împreună.
You are here:

BOMBĂ totală la FCSB! Becali dă o lovitură istorică şi îl vinde pe Dennis Man pe o sumă fabuloasă. Un nou club uriaş a făcut oferta

BOMBĂ totală la FCSB! Becali dă o lovitură istorică şi îl vinde pe Dennis Man pe o sumă fabuloasă. Un nou club uriaş a făcut oferta

FCSB

Comentarii

FCSB se poate lăuda că deţine cei mai râvniţi jucători din Liga I, iar Gigi Becali se pregăteşte pentru o vară incendiară pe piaţa transferurilor.

FCSB este echipa care şi-a făcut o obişnuinţă din a transfera cei mai buni jucători din Liga I în fiecare sezon, dar, totodată, şi vinde pe bani mulţi în străinătate. Iar cele mai bune exemple sunt Nicolae Stanciu, Vlad Chiricheş, Florin Gardoş sau Alexandru Chipciu, care i-au adus lui Gigi Becali în conturi aproximativ 30 de milioane de euro prin transferurile lor.

Acum, patronul roş-albaştrilor are în lotul echipei pregătite de Bogdan Argeş Vintilă alte nume extrem de interesante pentru cluburile din Europa sau chiar din fotbalul mondial. Printre ei, Olimpiu Moruţan, Răzvan Oaidă, Florinel Coman sau Dennis Man.

Becali dă o lovitură uriaşă! Dennis Man pleacă de la FCSB şi semnează cu un club uriaş

De altfel, ultimii doi sunt subiectele unor transferuri uriaşe în aecastă perioadă. Florinel Coman este dorit insistent de americanii de la Orlando City. Clubul din MLS a pregătit o ofertă de 9 milioane de euro şi procente dintr-un viitor transfer al mijlocaşului de 21 de ani, iar acum Gigi Becali negociază intens mutarea lui Florinel Coman.

În plus, pe lângă discuţiile pe care le poartă cu oficialii lui Orlando City, patronul roş-albaştrilor negociază intens şi pentru transferul lui Dennis Man, care poate deveni cel mai scump jucător vândut în istoria Ligii I. Momentan, recordul este deţinut de Nicolae Stanciu, care a fost cumpărat de Anderlecht, tot de la FCSB, cu 9,7 milioane de euro.

Acum, cluburi importante din fotbalul european se luptă pentru aducerea lui Dennis Man. Cea mai mică ofertă a fost făcută de Feyenoord Rotterdam, care oferă 7 milioane de euro pentru aducerea jucătorului de la FCSB. De altfel, Man s-a şi întâlnit, în Bucureşti, cu Steven Aptroot, oficial în departamentul de scouting şi recrutări la clubul batav.

Imediat după interesul celor de la Feyenoord, Gigi Becali a fost contactat din nou pentru Dennis Man, de această dată cu o ofertă mult mai mare, care se apropie de dorinţele patronului vicecampioanei României. Calificată deja în sferturile Ligii Campionilor, Atalanta îi caută un înlocuitor lui Ilicic, pe care se pregăteşte să-l vândă pentru 30 de milioane de euro, iar principala ţintă a echipei din Bergamo este Dennis Man.

Italienii oferă 10 milioane de euro, însă concurenţa este extrem de mare. Cu aceeaşi ofertă au venit şi oficialii lui Sheffield United. Nou promovata din Premier League a produs surpriză după surpriză în Anglia, până la încetarea campionatului, iar acum şefii clubului speră la o clasare pe un loc care să o ducă pe Sheffield în cupele europene.

Astfel, englezii vor să-l transfere pe Dennis Man, jucător de mare perspectivă şi, totodată, cu mare experienţă în Europa League. Iar ultima echipă intrată în cursa pentru mijlocaşul celor de la FCSB este Fenerbahce. Presa din Turcia scrie că oficialii clubului sunt hotărâţi să ofere 10 milioane de euro pentru aducerea jucătorului de la gruparea roş-albastră, iar negocierile sunt în toi. În aceste condiţii, Gigi Becali îşi permite să ţină la preţ şi să obţină, în cele din urmă, preţul mult visat în schimbul lui Dennis Man.

  • 5 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe