Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ totală la FCSB. Becali dă o nouă lovitură istorică şi îl vinde pe Dennis Man. Un nou club uriaş îl cumpără cu o sumă uriaşă pentru fotbalul românesc

BOMBĂ totală la FCSB. Becali dă o nouă lovitură istorică şi îl vinde pe Dennis Man. Un nou club uriaş îl cumpără cu o sumă uriaşă pentru fotbalul românesc

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte pentru o vară incendiară pe piaţa transferurilor, iar Gigi Becali îşi face deja planurile pentru sumele impresionante de bani pe care le poate obţine.

FCSB are în lot jucători extrem de interesanţi pentru echipele din fotbalul european, iar acest lucru se vede şi în ofertele care continuă să curgă chiar şi în această criză apărută în urma pandemiei de coronavirus. Gigi Becali a anunţat, încă din sezoanele trecute, că aşteaptă sume uriaşe de bani în schimbul unor jucători precum Dennis Man, Florinel Coman, Florin Tănase sau Olimpiu Moruţan, iar acum a venit momentul mult aşteptat de patronul de la FCSB.

Dacă, la începutul acestei săptămâni, a apărut informaţia că Florin Tănase este urmărit de Everton, una dintre cele mai importante echipe din Premier League, Florinel Coman poate ajunge şi el în cel mai tare campionat de fotbal din lume. Presa din Anglia a scris că mijlocaşul de 22 de ani se află pe o listă de jucători urmăriţi de Liverpool pentru înlocuirea lui Sadio Mane, care este aşteptat la Real Madrid.

Becali pregăteşte marea lovitură la FCSB. Dennis Man are ofertă din Serie A

În plus, Florinel Coman este dorit insistent şi de americanii de la Orlando City, care au pregătit o ofertă de 9 milioane de euro pentru mijlocaşul de la FCSB. Însă Gigi Becali se pregăteşte să dea marea lovitură cu Dennis Man, jucător pentru care se luptă mai multe cluburi importante din fotbalul european.

Feyenoord Rotterdam a fost prima care şi-a trimis un oficial al clubului la Bucureşti să discute cu Dennis Man. Însă oferta olandezilor nu se ridică la nivelul aşteptărilor lui Gigi Becali. Feyenoord vrea să-l cumpere pe mijlocaş de la FCSB cu 7 milioane de euro, iar patronul roş-albaştrilor aşteaptă cel puţin 10 milioane de euro în schimbul jucătorului său.

Astfel au intrat în cursa pentru semnătura lui Dennis Man şi Fenerbahce sau chiar Sheffield United, revelaţia actualului sezon din Premier League, care îşi pregăteşte lotul pentru o eventuală calificare în preliminariile cupelor europene. Cele două cluburi oferă 10 milioane de euro pentru Dennis Man, sumă pe care sunt dispuse să o plătească şi Atalanta, echipă calificată deja în sferturile Ligii Campionilor, şi AS Roma.

Iar acum presa din Italia notează că un alt cub din Serie A vrea să-l cumpere pe Dennis Man. Recunoscută în ultimele sezoane pentru tinerii pe care îi promovează constant, Fiorentina vrea să dea lovitura cu mijlocaşul de la FCSB, pe care, conform jurnaliştilor italieni, oficialii clubului vor să îl transfere în vară cu 10 milioane de euro.

  • 5 milioane de euro este cota lui Dennis Man pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 7 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Dennis Man în cele 24 de meciuri jucate pentru FCSB în actualul sezon

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteauadennis man 

viewscnt
Articole similare