Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Transferul lui Dennis Man în Premier League îmbogăţeşte un club din România! 1,3 milioane de euro, direct în conturi

BOMBĂ! Transferul lui Dennis Man în Premier League îmbogăţeşte un club din România! 1,3 milioane de euro, direct în conturi

FCSB

Comentarii

Dennis Man (21 de ani) poate prinde transferul carierei, după ce reprezentanţi ai unor echipe din Premier League au venit să-l urmărească la meciul FCSB - Dinamo 1-0, pe Arena Naţională. Plecarea lui Man în Anglia ar îmbogăţi-o şi pe UTA Arad, clubul de unde a fost cumpărat fotbalistul de Gigi Becali (62 de ani), acum patru ani de zile.

Telekom Sport a aflat că agenţii sosiţi să-l vadă pe Dennis Man au fost Michael Embra şi Danny Webber. Primul reprezintă JMW's Sports Team, în timp ce al doilea e reprezentant al Tongue Tied Management. Gigi Becali a anunţat că are ofertă de 15 milioane de euro pentru "perla" cumpărată de la UTA, arădenii urmând să primească şi ei un procent din sumă, după ce şi-au păstrat 11% dintr-un viitor transfer al jucătorului crescut la Arad.

Astfel, dacă transferul lui Man se va face, UTA ar urma să încaseze nu mai puţin de 880.000 de euro, sumă care se alătură celor 420.000 de euro pe care Gigi Becali i-a plătit în 2016 pentru transferul lui Dennis Man. UTA ar ajunge la suma rotundă de aproximativ 1,3 milioane de euro încasaţi în total pentru că l-a vândut pe Man la FCSB.

Gigi Becali a anunţat că are ofertă pentru Dennis Man, Anamaria Prodan a confirmat plecarea!

Într-o intervenţie în direct la Telekom Sport, Anamaria Prodan a confirmat că Dennis Man va pleca de la FCSB pentru 15 milioane de euro, în Premier League. "Când facem un transfer vrem să-l vedem definitivat. Gigi va sta faţă în faţă cu reprezentaţii clubului din Premier League şi vom vedea. O să discutăm, patronul va alege una din cele patru variante pe care le avem. Suma este de 15 milioane! Aceasta este cifra cerută de patronul FCSB-ului. Dennis Man are o cotă extraordinară şi este singurul jucător pe care România îl poate vine pe o astfel de sumă. FCSB cântăreşte enorm pentru că este Steaua Bucureşti. Un club care îţi face cotă, este altceva", a declarat Anamaria Prodan, în direct la Telekom Sport.

Patronul FCSB nu acceptă să-l dea pe mai puţin de 15 milioane euro. „E ceva, dar nu pot să vorbesc la ora asta. Vorbim joi sau vineri. Nu pot să vorbesc, nu vor oamenii. Nu pot să spun acum. M-au rugat să nu spun. E cel mai puternic campionat din lume. Sub 15 milioane nu va pleca, nu las nici măcar cinci bani, plus procent. Uite aşa iau eu 15 milioane de euro. Să ia ei campionatul şi eu să-l dau pe Man şi să iau 15 milioane, aşa cum sunt eu fraier. Că distrug echipa. Să ia ei campionatul, să dea prime la jucători, 2 milioane. Eu să nu-l iau şi să iau 15 milioane pe Man”, a declarat Becali pentru Antena Sport.

Echipa care-l doreşte pe Dennis Man, Norwich, e pregătită să-şi vândă o vedetă pe o sumă impresionantă. Ben Godfrey, fundaşul lui Norwich în vârstă de 22 de ani, este dorit de cluburi importante din Bundesliga, iar Norwich nu vrea să scadă din preţ, chiar dacă sunt şanse mari ca echipa să retrogradeze în Championship. Potrivit celor de la Daily Mail, Norwich i-a setat lui Godfrey o sumă de transfer de aproximativ 55 de milioane de euro, iar RB Leipzig sau Borussia Dortmund, cele două cluburi din Bundesliga care îl vor pe fotbalist.

Din 2016 la FCSB, Dennis Man a strâns 122 de meciuri, a marcat de 31 de ori şi a livrat 22 de pase de gol. După mutarea în Capitală, la echipa lui Gigi Becali, Man a ajuns să valoreze cinci milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: dennis mantransferuta aradfcsbpremier league 

viewscnt
Articole similare