Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Tripleta MSN, din nou împreună la PSG? Suarez vrea să joace din nou cu Messi şi Neymar

BOMBĂ! Tripleta MSN, din nou împreună la PSG? Suarez vrea să joace din nou cu Messi şi Neymar

PSG

Comentarii

Luis Suarez (34 de ani), fostul atacant al Barcelonei, în prezent la Atletico Madrid, vrea să joace la PSG alături de Messi şi Neymar. Vara viitoare îi expiră contractul cu Atletico Madrid, iar "Canibalul" îşi doreşte să refacă celebra tripletă MSN pe Parc des Princes.

Tripleta MSN, din nou împreună la PSG?

Suarez a făcut un sezon excepţional cu Atletico Madrid, stagiunea trecută, când formaţia de pe Wanda Metropolitano a cucerit titlul în Liga 1, cu atacantul pe post de golgheter. În ciuda formei bune arătate, actualul sezon de LaLiga ar putea fi ultimul pentru Suarez în tricoul lui Atletico Madrid. Potrivit presei internaţionale, uruguayanul îşi doreşte să ajungă la PSG, liber de contract, în vara lui 2022.

Marea dorinţă a lui Luis Suarez este, potrivit site-ului fichajes.net, să refacă celebra tripletă MSN, care a speriat Europa în tricoul Barcelonei, pe Parc des Princes. Suarez vrea să joace din nou alături de Leo Messi şi Neymar, fotbalişti cu care a avut o chimie aparte pe teren în vremea când toţi trei îmbrăcau tricoul catalanilor.

Sursa citată scrie că Atletico Madrid a decis să nu-i mai prelungească contractul lui Luis Saurez, care acum şi-a îndreptat atenţia spre o eventuală trecere la PSG. Rămâne de văzut dacă şefii clubului din capitala Franţei vor fi de acord să-l transfere pe "Canibal", mutarea depinzând probabil şi de Kylian Mbappe, care are viitorul fotbalistic incert.

Luis Suarez e gata să accepte un salariu mai mic decât câştigă în prezent la Madrid, aproximativ 10 milioane de euro, doar pentru face din nou echipă cu Messi şi Neymar, pe lângă faptul că ar ajunge gratis pe Parc des Princes. Dacă Mbappe nu va continua la PSG din vara lui 2022 încolo, când îi expiră contractul, atunci varianta Luis Suarez ar putea fi una perfectă, cel puţin pe termen scurt.

Luis Suarez a marcat 21 de goluri în toate competiţiile sezonului trecut la Atletico Madrid, în 38 de meciuri, timp în care a livrat şi trei pase de gol.

Afla mai multe despre: luis suareztransferpsgmessineymar 

viewscnt
Articole similare