Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! U Craiova vrea un super atacant care a fost şi pe lista lui Torino! Vârful are o proporţie excelentă de goluri marcate

BOMBĂ! U Craiova vrea un super atacant care a fost şi pe lista lui Torino! Vârful are o proporţie excelentă de goluri marcate
Comentarii

Tuttomercatoweb a anunţat că U Craiova este interesată de Gabriel Debeljuh de la FC Hermannstadt. Atacantul croat al sibienilor se face remarcat printr-o statistică excelentă în Liga 1.

Cu trei ani înainte să ajungă în România, Gabriel Debeljuh a fost dorit şi de FC Torino, dar o accidentare i-a dat peste cap planurile croatului. In sezonul viitor, conform celor de la Tuttomercatoweb, el ar putea ajunge în Bănie.

Gabriel Debeljuh dorit la U Craiova. Cifre excelente în Liga 1 pentru atacantul croat

Vânat conform presei din Italia de U Craiova, croatul Gabriel Debeljuh este fotbalistul din Liga 1 cu cea mai bună proporţie a golurilor marcate în actuala stagiune. Atacantul croat în vârstă de 23 de ani a marcat 9 goluri în 26 de apariţii pentru FC Hermannstadt, ceea ce înseamnă că procentul proporţiei de goluri marcate este de 30.8%.

Gabriel Debeljuh are 23 de ani şi a crescut în fotbalul din Italia. El s-a format la juniorii lui FC Torino, iar în 2016 a jucat pentru Piacenza. Ulterior s-a transferat la Mantova şi ai apoi la Este. La Hermannstadt a ajuns în 2019, iar în prezent este cotat la 475 de mii de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.com. În toate competiţiile, el a marcat 10 goluri pentru formaţia sibiană.

Florinel Coman de la FCSB este al doilea pe listă cu un procent al proporţiei de goluri marcate de 29.7%. Coman a punctat de 11 ori în 37 de meciuri pentru FCSB.

Goran Karanovic încheie podiumul. Atacantul lui Sepsi are un procent de 26.7%, pentru cele 8 goluri marcate în 30 de meciuri pentru echipa sa. La aceeaşi cotă este un alt străin, Jakub Vojtus, de la Academica Clinceni. 

Afla mai multe despre: gabriel debeljuh 

viewscnt
Articole similare