Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Un jucător umilit şi dat afară de Becali după doar 4 meciuri are ofertă din Premier League. Câţi bani vor englezii să plătească

BOMBĂ! Un jucător umilit şi dat afară de Becali după doar 4 meciuri are ofertă din Premier League. Câţi bani vor englezii să plătească

Superliga

Comentarii

Un jucător care a prins doar patru meciuri la FCSB are ofertă de la Southampton, care ar plăti 1,5 milioane de euro.

În vara lui 2017, Artur Jorge a fost împrumutat de FCSB de la Sporting Braga, cu opţiune de cumpărare. Însă fundaşul portughez n-a primit foarte multe şanse, ba dimpotriva. A avut însă parte şi de un debut plin de ghinion, cu Daco-Getica, atunci când şi-a dat autogol după doar 13 secunde. Ulterior, a mai avut doar trei apariţii, una în campionat şi două în Cupă. În total, a acumulat doar 336 de minute în tricoul FCSB-ului.

La finalul sezonului, Gigi Becali a refuzat să-i achite clauza pentru transferul definitiv şi Artur Jorge a revenit astfel la Braga. În vara aceluiaşi an, a fost lăsat să plece la Vitoria Setubal, unde uşor-uşor a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.

Fundaşul de 25 de ani are un sezon excelent cu Setubal, echipa cu a treia cea mai bună apărare din Portugalia şi prestaţiile excelente pe care Artur Jorge le-a reuşit au atras atenţia mai multor cluburi din Europa. Publicaţia A Bola scris că una dintre echipele care vor să-l transfere în această iarnă este Southampton, penultimul loc în Premier League.

Jurnaliştii portughezi susţin că suma de transfer nu este ieşită din comun, 1,5 milioane de euro şi cele două cluburi se vor aşeza în zilele următoare la masa negocierilor.

Afla mai multe despre: artur jorge 

viewscnt
Articole similare