Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Virgil van Dijk surprins la negocieri, chiar în ziua decernării Balonului de Aur

BOMBĂ! Virgil van Dijk surprins la negocieri, chiar în ziua decernării Balonului de Aurgalerie foto

Liverpool

Comentarii

Virgil van Dijk va termina cel mai probabil pe locul 2 în cursa pentru Balonul de Aur din acest an.

Luni seara se va decerna Balonul de Aur 2019, cu Leo Messi drept mare favorit şi Virgil van Dijk pe locul 2. Parisul va găzdui, la Theatre du Chatelet, ceremonia galei Balonului de Aur 2019, la care Leo Messi (32 de ani), fotbalistul-emblemă al Barcelonei, e mare favorit. Virgil van Dijk (28 de ani), apărătorul de fier al lui Liverpool, e principalul rival al argentinianului la trofeul acordat de celebra revistă France Football celui mai bun fotbalist al anului.

Virgil van Dijk surprins la negocieri în ziua decernării Balonului de Aur

Conform Diario Gol, internaţionalul olandez a fost surprins discutând cu oficiali ai Barcelonei şi ai celor de la Real Madrid, chiar în ziua în care se decernează Balonul de Aur.

În ultimele zile s-a mai speculat în Spania că Real Madrid ar fi contactat apropiaţi ai lui Virgil van Dijk, pentru a stabili o discuţie de principiu pentru un eventual acord, sau măcar pentru a afla disponibilitatea fotbalistului de a pleca de la FC Liverpool.

 

Virgil van Dijk (28 de ani) joacă la Liverpool din 2018, iar în cariera sa a mai evolaut pentru Groningen, Celtic şi Southampton. Are 33 de selecţii în echipa naţională a Olandei şi 4 goluri. 

La Gala Balonului de Aur, Van Dijk a făcut senzaţie în momentul în care şi-a făcut apariţia. Imagini, mai jos:

 

 

Afla mai multe despre: virgil van dijkliverpool 

viewscnt
Articole similare