Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Zidane, ca şi dat afară de la Real! Florentino Perez, înţelegere secretă cu antrenorul dorit la Madrid

BOMBĂ! Zidane, ca şi dat afară de la Real! Florentino Perez, înţelegere secretă cu antrenorul dorit la Madrid

Real Madrid

Comentarii

Jose Mourinho (56 de ani) a revenit în Premier League după ce a semnat recent cu Tottenham Hotspur, dar presa din Anglia face un anunţ surprinzător. Real Madrid l-a vrut pe "Special" până în ultima secundă dinainte să semneze cu Spurs şi i-a făcut o ofertă incredibilă antrenorului portughez. Mourinho a mai antrenat la Real Madrid în perioada 2010 - 2013 şi a câştigat un titlu de campion cu formaţia de pe "Santiago Bernabeu".

Scanunul lui Zinedine Zidane s-a clătinat serios în ultimele luni, după rezultatele slabe înregistrate. Florentino Perez a căutat variante şi l-a identificat pe Jose Mourinho ca soluţie pentru ieşirea din criză, căruia i-a făcut o ofertă incredibilă. Omul cu banii de pe "Bernabeu" i-a făcut o ofertă incredibilă lui Mourinho: a pus pe masă 14 milioane de euro pentru ca "Specialul" să nu semneze cu nicio altă echipă şi să aştepte să fie demis Zidane, pentru a-i lua locul pe banca Realului.

În cele din urmă, Jose Mourinho a ales să semneze cu Tottenham până în 2023, iar Zinedine Zidane a rămas la Real Madrid. În prezent, Realul e lider în clasamentul din La Liga, cu 31 de puncte, la trei puncte în spatele rivalei Barcelona, care are un meci mai puţin disputat.

Jose Mourinho a mai antrenat-o pe Real Madrid, în perioada 2010 - 2013, timp în care a câştigat trei trofee în Spania: unt titlu, o Cupă şi o Supercupă. În 2011, după un sezon bun la cârma Realului, "Specialul" a fost desemnat antrenorul anului la gala FIFA.

Afla mai multe despre: jose mourinhoreal madridzinedine zidane 

viewscnt
Articole similare