Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bomba zilei vine din Italia! Andrei Radu, la Borussia Dortmund? "Este pentru a treia oară când merg să-l vadă"

Bomba zilei vine din Italia! Andrei Radu, la Borussia Dortmund? "Este pentru a treia oară când merg să-l vadă"galerie foto

Stranieri

Comentarii

Portarul Ionuţ Radu va fi urmărit, duminică, din tribunele Stadionului Luigi Ferraris, la debiul genovez Sampdoria - Genoa, de trimişi ai cluburilor Olympique Lyon şi Borussia Drtmund, informează Tutto Mercato Web.

Potrivit sursei citate, reprezentanţi ai clubului din Dortmund se vor afla pentru a treia oară în Italia în ultima perioadă, cu scopul de a-l urmări pe internaţionalul român de tineret.

De asemenea, un al treilea club străin, FC Sevilla, este interesat de portarul echipei Genoa, iar noul director sportiv al andaluzilor, Monchi, care l-a dorit pe Radu şi la Roma, insistă pentru transferul acestuia.

Presa italiană notează însă că şanşele cele mai mari pentru a obţine în vară semnătura lui Radu le are fostul său club, Inter Milano, care a decis să activeze clauza de răscumpărare a internaţionalului român

Ionuţ Andrei Radu, în vârstă de 21 de ani, a jucat 26 de meciuri în acest sezon al Serie A. Meciul Sampdoria - Genoa este programat duminică, de la ora 16.00, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: andrei radu 

viewscnt
Articole similare