Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBAZO! Acord total pentru transferul lui Lautaro Martinez la FC Barcelona: semnează pe cinci ani şi va avea un salariu colosal!

BOMBAZO! Acord total pentru transferul lui Lautaro Martinez la FC Barcelona: semnează pe cinci ani şi va avea un salariu colosal!

FC Barcelona

Comentarii

Transferul lui Lautaro Martinez (22 de ani) de la Inter la FC Barcelona este din ce în ce mai aproape. Argentinianul va semna pe cinci ani cu gruparea blaugrana şi va avea un salariu foarte mare.

Barcelona îl vrea pe Lautaro Martinez ca înlocuitor pentru Luis Suarez (33 de ani), iar catalanii negociază de mai multă vreme mutarea. Presa din Italia, citată de Sport, scrie că există de un acord total între jucător şi Barcelona, lipsind doar acordul dintre cluburi. Potrivit sursei citate, Lautaro Martinez va semna pe cinci ani cu formaţia de pe Camp Nou şi va avea un salariu "extraterestru".

Deşi Inter şi Barcelona nu s-au înţeles în privinţa transferului, Lautaro Martinez şi-a negociat deja contractul cu FC Barcelona. Atacantul va semna pe cinci sezoane cu catalanii şi va încasa un salariu anual de 12 milioane de euro pe an. "Lautaro Martinez şi-a dat Ok-ul pentru a îmbrăca tricoul balugrana şi aşteaptă ca şefii celor două cluburi să bată palma!", scrie Sport, care citează presa din Italia.

Barcelona oferă 60 de milioane de euro plus doi jucători la schimb pentru transferul lui Lautaro Martinez de la Inter, însă "nerazzurrii" au anunţat că orice club doreşte să-l transfere pe argentinian trebuie să achite clauza de reziliere a contractului său, adică 111 milioane de euro. Clauza e valabilă doar până pe 15 iulie.

Afla mai multe despre: lautaro martinezfc barcelonatransferinteracord 

viewscnt
Articole similare